Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Un șofer fără permis a intrat cu mașina într-un gard la Valu lui Traian! Suspectul a fugit de la fața locului

ro

23 Feb, 2024 15:26 723 Marime text
La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi condus un autoturism, pe strada Armurgului din comuna Valu lui Traian și ar fi lovit gardul unui imobil, după care ar fi părăsit locul faptei.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, polițiștii delasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și au identificat autoturismul, care prezenta avarii.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că vehiculul aparține unui bărbat, de 31 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Accident rutier pe bulevardul Tomis. Intervine Serviciul de Ambulanță Județean (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii