Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cumplit în județul Neamț. Un bărbat a rămas fără ambele picioare (GALERIE FOTO)

ro

02 Dec, 2021 14:31 1269 Marime text
Un accident cumplit a avut loc astăzi în județul Suceava. Unui bărbat i-au fost secționate ambele picioare după ce a fost prins într-un heder pentru porumb. 

Potrivit ISU al Județului Neamț, în jurul orei 11:56, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru scoaterea unei persoane prinsă într-un utilaj agricol ce se afla pe un câmp în localitatea Dușești din comuna Ștefan cel Mare. 

La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț. 

„Pompierii au acționat pentru extragerea unui bărbat de 54 de ani, prins într-un hedar pentru porumb. Acesta avea membrele inferioare prinse în partea din față a utilajului. Victima a fost extrasă în stare de constiență și predată echipajului SMURD TIM pentru acordarea îngrijirilor medicale. După stabilizarea victimei, echipajul SMURD a transportat-o la UPU Piatra Neamț. În urma evenimentului, persoanei i-au fost secționate ambele membre inferioare“ - a precizat Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Sursa foto: ISU Neamț
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii