Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Știi ce înseamnă o familie fericită sau uiți mereu de momentele de calitate?

ro

11 Jul, 2022 00:00 1714 Marime text

 
 
 
Unii ar spune....vaaai...E greu de spus....o familie fericită.....rar.
 
Alții ar spune... familia fericită e acolo unde sunt mulți bani, o casă luxoasă, condiții bune...
 
Ei bine....eu cred că o familie fericită e acolo unde domină iubirea, înțelegerea reciprocă și  nu în ultimul rând...respectul. Acea familie unde părinții se grăbesc acasă de la serviciu, unde îi asteapta copiii cu ochii mari de dor.
 
Familia e fericită atunci când orice membru al familiei se tratează cu iubire, cu înțelegere.
 
Atunci când soțul și soția se iubesc reciproc și trec împreună prin toate greutățile și bucuriile. Se susțin în orice situație ocolind orice obstacol, doar împreună.
 
 
Și nu! Nu e nici un basm! Nicidecum un vis. Astfel de familii chiar există! În  familiile fericite există  interese comune și  dorința de a face totul unul pentru altul.
 
O familie fericită este atunci când copiii cresc în armonie și iubire. Este atunci când vrei acasă, acolo unde te asteapta acel cuib familial cald și primitor. Așa cum îmi place mie să spun..iubirea e lipicul. În toate relațiile și în toată dezvoltarea noastră de-a lungul vieții.
 
Dar...am uitat să fim fericiți. Suntem mereu pe fugă și uităm de clipele de calitate în sânul familiei. E trist, dar cât se poate de real! Job, acasă, treaba de acasă...și uite așa se duce o zi. STOP! Pune un mare stop acestui ciclu solicitant și fă-ți NEAPĂRAT timp pentru familia ta. Oferă timp din timpul tău celor care te iubesc. Nu uita de priorități și nu face din task-urile de zi cu azi o prioritate în detrimentul familiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii