Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în conducerea ANAF. Cine este noul vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

ro

02 Apr, 2018 19:49 3953 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată decizia privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare, de către Valentin-Claudiu Constantin a funcţiei publice vacante din categoria inalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.
 
De asemenea, în Monitorul Oficial a fost publicată și decizia privind numirea lui Mihai Bogdan Lari în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.
 
Ambele decizii au fost semnate de premierul Viorica Dăncilă.
 
Reamintim că la sfârșitul săptămânii trecute au fost publicate în Monitorul Oficial al României partea I 290/30.III.2018 o serie de decrete de eliberare și numire din funcții pentru următorii vicepreşedinţi, cu rang de subsecretar de stat, ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Astfel Viorica Dăncilă a dispus eliberarea din funcţie a trei vicepreşedinţi, cu rang de subsecretar de stat, ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Daniel Florin Anghel, Nicolae Pietrăreanu şi Daniel Mihai Tudor.
 
Tot vineri, prim-ministrul l-a numit pe Ion Petruş în funcţia de inspector general adjunct antifraudă al Direcţiei generale antifraudă fiscală din cadrul ANAF.
 
Citește și: 

Eliberări și numiri în funcții la ANAF. Cine pleacă și cine vine pe posturile cheie. Este oficial

 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii