Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelul Caraiman din Mamaia, executat silit. Cu cât este scos la vânzare imobilul

ro

15 Feb, 2021 00:00 8343 Marime text
  • Hotelul Caraiman I din Mamaia, executat silit și scos la vânzare
  • Prețul este de 3,65 milioane de euro
  • Imobilul și terenul sunt deținute de omul de afaceri societatea Yourhotels  S.R.L., societate aflată în faliment
  • Omul de afaceri libanez, Adel Abi Khalil, prin societate Voila AS SRL a închiriat de la firma menționată imobilul
 
Hotelul Caraiman din Mamaia, deținut de societatea Your Hotels SRL, situat pe malul lacului Siutghiol, este executat silit. Imobilul a fost scos la vânzare pentru peste 3,5 milioane de euro.
 
Conform portalului executari.com, hotelul Caraiman 1, imobil P+3, care are peste 100 de camere, este scos la vânzare pentru suma de 3.626.000 euro + TVA. Imobilul se compune din: teren în suprafață de 5.800 mp, este împrejmuit, iar accesul se realizează direct din Bd. Mamaia, iar hotelul are o suprafață de 2.200 mp și 104 camere.
 
Hotelul este situat în nordul stațiunii, pe malul lacului Siutghiol, la 100 metri de plajă. Proprietatea prezintă toate racordurile la utilități, contorizare pe gaze, electricitate și canalizare.
 
Societatea care deține hotelul Caraiman I din Mamaia este Your Hotels SRL, închiriat de SC Voila A.S. SRL, cea din urmă deține mai multe hoteluri, atât la malul mării, cât și la munte.

Despre Yourhotels SRL

Societatea Your Hotels SRL este înființată în anul 2001 și are sediul social în Otopeni, județul Ilfov. Societatea are un capital social de 41.295.900 lei, iar asociați în firmă sunt Newman Magazine SRL, cu un aport la beneficii și pierderi de 42,0001% și Mobil Affiche Romania SRL, cu un aport de 57,9999%. Lichidator judiciar la firma care se află în faliment este CII SILIŞTE CRISTIAN DRAGOŞ. Conform codului CAEN, societatea avea ca activitate principală - Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare.
 

Despre Voila A.S. SRL


Firma a fost înființată în anul 2005, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Callatis. Capitalul social al societății este de 45.000 de lei, iar asociat unic și administrator este Adel Abi Khalil, de origine libaneză. Ca activitate principală, conform codului CAEN, societatea se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.
 
Are următoarele puncte de lucru: Predeal, strada Trei Brazi, un alt punct de lucru este pe bulevardul Libertății din Predeal – Hotel Belvedere, Complex Hotelier compus din construcție C1- Hotel Caraiman, Mamaia, municipiul Constanța, Complex Hotelier Caraiman II, Mamaia, în Predeal, pe strada Muncii – Complex Meteor, punct de lucru City Park Mall - restaurant, pe bulevardul Mamaia din Constanța – Vila Luminița și restaurant pe bulevardul Tomis.
 
Ca venituri, în 2019, societatea a avut 117 angajați, la o cifră de afaceri de 18.353.304 lei, cu un profit de 3.757.362 lei.
 
Adel Abi Khalil mai este asociat în următoarele firme: Ademar Transport Line SRL, Astar Stevedoring SRL, Best Serv Impex SRL, Compania Rozario SRL, Complex Hotelier Belvedere SA, O.Mar Company SRL și Phoenix Investment SRL. A mai fost asociat al firmelor New Hotels SRL și Oliviazis 98 SRL, care, ulterior, au fost radiate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii