Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă parcare „răsare“ în stațiunea Mamaia! Unde va fi amenajată (document)

ro

18 Jul, 2018 00:00 3741 Marime text

La Agenția pentru Protecția Mediului, a fost depus de către societatea ARV Construcții & Dezvoltare SRL un memoriu de prezentare pentru amenajarea unei parcări deschise neacoperite pentru construcția aferentă amplasamentului învecinat cu nr. cadastral 227196. Amplasamentul este situat în stațiunea Mamaia din Constanța, în zona parcării hotelului Caraiman.
 
Potrivit documentului depus, dezvoltarea din ultimii ani a stațiunii Mamaia a dus la nevoia asigurării unui număr de locuri de parcare aferent funcțiunilor dezvoltate. Pentru a veni în sprijinul turiștilor, se propune realizarea unui parcaj cu regim de înălțime neacoperit în zona hotelului Caraiman, parcare ce va deservi construcția în curs de execuție de pe terenul în imediata vecinătate.
 
Terenul studiat pentru realizarea proiectului se află într-o zonă cu funcțiunea predominantă turistică, fiind caracterizată de imobile colective de locuit, dar și de construcții cu diverse funcțiuni, care completează caracterul turistic-rezidențial, în stațiunea Mamaia. Pe locul desemnat se propune amenajarea unei zone de parcare care va ocupa aproximativ 479 de metri pătrați.
 
Proprietarul terenului pe care se va construi parcarea este ARV Construcții & Dezvoltare SRL, reprezentată prin asociatul unic și administrator Victor Sîmboteanu.
 
 
Conform documentaților, se prevede realizarea unei parcări care va avea următorul cuprins: 16 locuri de parcare simple, două locuri pentru persoanele cu dizabilități, două platforme duble tip Klaus, respectiv opt locuri de parcare.
 
Locurile de parcare sunt destinate exclusiv locatarilor imobilului proiectat în imediata vecinătate, iar restricționarea accesului în parcarea privată se va realiza prin intermediul unei bariere auto stradale.
 
Despre ARV Construcții & Dezvoltare SRL
 
Societatea a fost înființată în 2017, având sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris este de 200 de lei, împărțit în 20 de părți sociale a câte 10 lei fiecare. Unicul asociat și administrator este Victor Sîmboteanu, născut în Republica Moldova. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, societatea nu avea nici un angajat la final de 2017, cifra de afaceri era de 0 lei și pierderea de 47.256 de lei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta memoriul de prezentare necesar emiterii acordului de mediu.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii