Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la municipalitate Iancu Stavrositu va ridica un bloc de opt etaje lângă terenul de tenis Caraiman din Mamaia

ro

14 Jan, 2020 00:00 3329 Marime text

Firma Inter VIP SRL, controlată de asociatul unic Iancu Adrian Stavrositu, soţul fostei deputate PDL Maria Stavrositu, a obţinut pe data de 13 ianuarie de la Primăria Constanţa un act de urbanism.
 
Mai exact, vorbim despre certificatul de urbanism nr. 88 - „Acoperire terenuri de tenis şi construire imobil p+5-8 etaje cu funcţiunea de spaţii sportive şi apart-hotel“. Imobilul va fi realizat în staţiunea Mamaia, teren de tenis Caraiman - lot 1. Reamintim că, anul trecut, pe data de 29 ianuarie, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 367, care constă în următoarele: „Construire imobil S+P+5-8e, cu destinaţia de apart-hotel. Notă - cu prezentare titlu de proprietate teren pentru acces la lot“.
 

Date oficiale despre Inter VIP SRL

 
Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerţului, societatea a luat fiinţă în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Stavrositu Iancu Adrian este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de activităţi ale bazelor sportive. Societatea are un punt de lucru în Mamaia, teren de tenis Caraiman.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a înregistrat o cifră de afaceri de 45.550 lei şi un profit de 3.152 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu 4 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 32.568 lei şi un profit de 6.141 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 3 salariaţi, un profit de 11.414 lei şi o cifră de afaceri de 56.298 lei. Stavrositu Iancu Adrian mai este asociat în: Compania de Remorcare Maritima Coremar SA, Interfinbrok Corporation SA, Ozon Terapia SRL.
 
Citeşte şi:
 
Bloc de opt etaje, în Mamaia. Soţul fostei deputate PDL Maria Stavrositu investeşte în imobiliare

Imobil de pe strada Călăraşi, transformat în hotel PUZ-ul iniţiat de Maria Stavrositu, fost deputat PDL, la mâna constănţenilor

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii