Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un hotel va fi ridicat în parcarea hotelului Caraiman din Mamaia, la câţiva metri de lac (document)

ro

17 Jan, 2019 00:00 2792 Marime text
Un nou hotel de 8 etaje va „răsări“ pe malul lacului Siutghiol din staţiunea Mamaia. Investitorul, Anca Bucureanu, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare aferent proiectului de construire a unui imobil D+P+8E cu destinaţia de hotel apartament cu 70 de unităţi şi împrejmuire teren.
 
Conform documentului ataşat, beneficiarul investiţiei doreşte construirea unui imobil nou cu destinaţia hotel apartament, având demisolul deschis, dedicat garării autovehiculelor. Zona vizată se află în intravilanul municipiului Constanţa, staţiunea Mamaia, parcare hotel Caraiman, judeţul Constanţa. Amplasamentul pe care se va realiza construcţia propusă are formă de trapez dreptunghic, având unghiurile de 90 de grade la limita de teren cu lotul vecin.
Folosinţa actuală a terenului este teren liber de construcţii, iar destinaţia atribuită prin planurile de urbanism şi amenajarea teritoriului este de vile turistice.
 
Vor fi amenajate 32 de locuri de parcare la demisol. Având în vedere suprafaţa terenului, de 1.392 mp, suprafaţa minimă de spaţii verzi necesară va fi de 696 mp, iar investitorul va realiza o suprafaţă de 812 mp de vegetaţie.

În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul publicat pe Agenţia pentru Protecţia Mediului.
 
Citeşte şi:

Un imobil de opt etaje cu destinația hotel-apartament, în parcarea hotelului Caraiman. Investitorul a solicitat acord de mediu
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii