Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Căpăţînă protejează Cardioscan? Dr. Deac - „Constanţa nu a reuşit să obţină autorizaţiile pentru angiograf. Este rea-voinţă!“ (galerie foto)

ro

10 Dec, 2015 00:00 11086 Marime text
capatina protejeaza cardioscan dr deac constanta nu a reusit sa obtina autorizatiile pentru angiograf
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Zaim 11 Feb, 2016 08:13 CĂPĂȚÂNĂ, de când dracu soldatul MIRICA e mai competent decât doctorii Salim si Maxim care si-au obținut printr-un examen serios competenta europeană in electrofiziologie ????? Am fost nevoit sa merg la București la doctorul Vătăsescu care își făcea cruce cu ambele mâini când a auzit de Mirica , marele tau specialist !!!! RUȘINE !!!!
  • Nicusor 02 Jan, 2016 19:49 Implicarea dr.lui Dina este mai interesată decât se știe, având in vedere ca in perioada in care era director al DSP si președinte al Consiliului de administrație al SJCU, doamna avocat Dina, era "sfetnicul" plătit al domnului manager Căpățâna. A se vedea declarațiile de avere ale domnului dr. Dina. Oare, asta nu este conflict de interese? Dacă, da ce zic cei de la ANI?
  • Doctor 19 Dec, 2015 20:18 Acest individ - Avram Mihnea, consilierul personal pe probleme de sanatate al lui Nicusor Constantinescu, ii spunea...nu de mult....unei distinse doamne doctor gastroenterolog...citez "ce vrei atata albumina pentru ciroticii astia....e scumpa....da-le albus de ou!!!". Cand doamna doctor l-a rugat sa repete....spunandu-i ca porneste reportofonul....a amutit!!!! Acesta este marele doctor Avram, directorul medical al celui mai mare spital din Dobrogea!
  • Cernea 18 Dec, 2015 09:43 Cardiologia din Constanta ? Mare sef Pinochio ( nas mare , creier de lemn) care doarme legănat pe picioarele pufoase ale domnișoarei Piggy cu nădragi care lălăie continuu pe holurile secției un cântec de leagăn , nu cumva să se trezească cineva si să ii deranjeze pe piticul Mutulica si pe conducătorul de banda Al Capone ! Doamne fereste, dacă le tremură mâna si nu iau cât trebuie !!!
  • MF 17 Dec, 2015 10:00 Printre partenerii Cardiolife se numără Synevo şi Pozimed Pe 23 aprilie a.c., cu mare fast, Nicuşor Constantinescu, pe atunci preşedinte en titre şi candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, a inaugurat, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, centrul de cardiologie intervenţională Cardiolife. Cu mare fast, anunţat cu ceva timp înainte, centrul a presupus o intervenţie de vreun milion de euro. Şi, culmea, a fost inaugurat în plină campanie electorală. Grupul de trei medici veniţi de la Timişoara, format din Bogdan Mut-Vitcu, Cristian Dină şi Milovan Slovenski, a fost prezentat ca unul de mare valoare. Este adevărat, site-ul www.cardiolife.ro ne vorbeşte în termeni elogioşi despre echipa de medici cu numeroase cazuri la activ, care a deschis în 2010 clinica din oraşul bănăţean. Mai mult, pagina de Internet ne zice că în patru oraşe găsim Clinici Cardiolife: Timişoara (două cabinete), Caransebeş, Deva şi Reşiţa. Nimic despre Constanţa. „Cardioscan în asociere cu CJC", aceştia sunt părinţii clinicii de cardiologie intervenţionistă. SC Cardiolife SRL are sediul în Timişoara, a fost înfiinţată în 2011, şi are ca asociaţi SC Medicorclinics (50%), reprezentată prin Bogdan Mut-Vitcu, şi pe Bogdan Mut-Vitcu, „pe persoană fizică" (50%). Societatea are un sediu secundar în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în conformitate cu contractul de asociere în participaţiune nr. 466 din 1 iunie 2011, valabil din 1 iunie 2011 până pe 1 iunie 2060. Aşadar, societatea care a deschis clinica de cardiologie intervenţională îşi făcuse „culcuş" în Judeţeanul constănţean încă din urmă cu un an, în iunie 2011, după ce fusese înfiinţată în acelaşi an, pe 10 ianuarie. De ce nu s-a inaugurat secţia în iunie 2011? Erau constănţenii mai puţin bolnavi de inimă, le era mai bine? De ce s-a aşteptat tocmai până în plină campanie electorală? Fără SCJU La aceste întrebări nu ne-a putut răspunde nici Bogdan Mut-Vitcu, nici Dan Căpăţînă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Cei doi au fost contactaţi telefonic de reporterii cotidianului nostru şi nu au răspuns apelurilor nici după ce au primit câte un SMS în care li se spunea subiectul care se dorea a fi discutat. Cardiolife nu este prima afacere a medicului Mut-Vitcu. În 2007 înfiinţa, alături de Cristian Dină şi Milosvan Slovenski, SC Medicor SRL, firmă care a fuz
  • Contract! 11 Dec, 2015 14:35 Capatana sa iasa in presa si sa arate contractul cu Cardioscan! Aici e cheia problemei!
  • Stoian 11 Dec, 2015 11:05 Dle Capatana am venit la verificare de stimulator si am avut surpriza ca doctorul care i-a salvat viata tatălui meu sa imi spună că nu mai are dreptul sa facă verificarea. In schimb am fost primit de un asa zis doctor Mirică care cu siguranță nu are nicio competenta pentru ca habar nu avea ce butoane sa apese si ce parametrii sa măsoare , întrebând in stânga si in dreapta asistentele. Știați de acest lucru , dle manager?
  • oana 10 Dec, 2015 20:52 Doamne fereste.Oare acesti indivizi nu au auzit de DNA.Cum este posibil sa faca un contract pe 50 de ani?
  • Somebody 10 Dec, 2015 20:07 NU! Medici sunt si au competente recunscute European , adica pot practica in orice spital din Europa. Problema este ca sunt dati la o parte. Pentru implantul unui Defibrilator Cardiac la un cobil a trebuit chemat medic de la Bucuresti cand pe acea sectie "stau pe dreapta" doi medici cu competente in electrofiziologie si implantologie cardiaca. Duda e ca nu sunt agreeati de Conducere. Sunt doi medici de nota 10 care veneau si noaptea de acasa daca era de efectuat un implant sau o stimulare temporara / permanenta antibradicardica sau altele de acest gen. Iar operarea pe angiograf nu e foarte diferita de un implant cardiac. Sunt curios cand se va face achizitia unui aparat de studiu electrofiziologic . O harta 3D a circuitelor electrice ale inimii deoarece sunt multi tineri care sufera de TPSV si un asemenea dispozitiv le poate salva viata si le poate reda speranta la o viata normala. O cateterizare cardiaca nu mai zic.
  • Maria 10 Dec, 2015 17:00 Le doresc tuturor celor care cred ca "cineva bate campii" sa aibă un apropiat care sa facă infarct miocardic joi noapte sau vineri sau sâmbătă sau duminica....Sa vada ce se întâmplă. Poți sa ai banii din lume ca la Cta, prăvălia Cardiolife e închisă. Asa ca te rogi la Dzeu ca salvarea sa te ducă la București cat mai repede....Medicii în garda stau pe telefoane sa solicite transferul într-un centru cu adevărat universitar....Mi-e lehamite....
  • mihai 10 Dec, 2015 13:52 Oricum SCJU CONSTANȚA este împărăția lui Nicusor, Căpățână si Avram . Ei fac acolo ce ii taie capul. Sunt stat in stat. Angajările se fac preferențial, medicii fara preferințe Psd-iste sunt dati la o parte. Nimeni nu scrie nimic, toată lumea se preface ca nu stie nimic despre asta. Când va cădea Căpățână cu tot clanul lui de mafioți, poate ca Spitalul Mare va aparține iar constănțenilor si medicilor serioși. Republica Mazăre e inca vie.
  • Mika 10 Dec, 2015 10:23 Un articol excelent documentat. E naucitor ce citesc aici: contract de exclusivitate pana in 2060??? angiograf care zace nedespachetat in timp ce alte 16 au fost deja puse in folosinta in tara? directorul Capatana pe care nu-l urneste nimeni din functie, desi s-au inregistrat sute de plangeri la adresa functionarii acestui spital? DNA nu are nimic de zis? Casa Judeteana de Sanatate accepta sa deconteze servicii mai scumpe din privat, decat sa se implice in rezolvarea acestei situatii?
  • Tudor 10 Dec, 2015 10:14 Cineva bate campii pe aici. Medicii nu au competente si de instalat se va instala