Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:47 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Analiză a indicatorilor din contractul de management Cătălin Grasa, la mâna Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean

ro

06 Oct, 2017 00:00 4599 Marime text
Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa „Sfântul Apostol Andrei“ s-a reunit, ieri, la Consiliul Judeţean. Vicepreşedintele CJC Daniel Learciu, responsabil al componentei privind politicile de sănătate la nivelul judeţului, a declarat că a solicitat reprezentanţilor CA-ului Spitalului Judeţean o analiză a situaţiei managementului de la nivelul celei mai mari instituţii sanitare din judeţ, după ce aceştia ar fi sesizat anumite deficienţe care nu şi-au găsit rezolvarea de luni de zile.
 
„S-a ajuns într-un punct zero, peste care nu mai putem trece. Aştept raportul Consiliului de Administraţie şi apoi vom anunţa public care sunt problemele managementului spitalului“, a precizat Daniel Learciu, care nu a dorit să vorbească, deocamdată, despre aspectele sesizate de unii membri ai CA-ului.
 
Acesta a adăugat că reprezentanţii Consiliului de Administraţie sunt cei care au inclusiv prerogative de reziliere a contractului de management, în cazul în care se dovedeşte că directorul spitalului nu şi-a îndeplinit obligaţiile din contract. „CA-ul poate lua orice decizie doreşte, chiar dacă managerul are sau nu concurs susţinut pentru ocuparea postului“, a completat Learciu.
 
Contactat telefonic, directorul SCJU, dr. Cătălin Grasa, a precizat că nu intuieşte ce ar avea să-i reproşeze Consiliul de Administraţie sau membrii acestuia, pe care îi cunoaşte ca nişte oameni echilibraţi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii