Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul cultural artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” derulat și la Corbu a ajuns la final. „A fost o experiență minunată la Corbu, de care ne-am bucurat la maxim”

ro

19 Oct, 2023 13:52 726 Marime text
Foto: Facebook Stagiune de Teatru în Localitățile Județului

În perioada 11 – 13 octombrie 2023, în cadrul proiectului cultural – artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului”, au avut loc spectacolele „LUMEA POVEȘTILOR”, „DECIZIA FINALĂ E LA TINE” și „PLATA BIRULUI”, în comuna Corbu.
 
În data de 11 Octombrie 2023, începând cu orele 11:00, a avut loc spectacolul pentru cei mici, intitulat „LUMEA POVEȘTILOR”. Sala a fost plină, copiii așteptau cu nerăbdare începerea spectacolului, iar reprezentația a avut un mare succes, datorită personajelor comice din poveștile tradiționale românești, a cântecelor haioase și a dansurilor simpatice care îndemnau chiar și adulții să participe la ele. Spectatorii cei mici s-au amuzat teribil de fiecare personaj în parte, precum Cocoșul, Ursul sau Vulpița, drept urmare, îndrăgindu-le extrem de tare.
 
În data de 12 Octombrie 2023, începând cu orele 11:00, tinerii, în mod special cei cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, au avut ocazia să asiste la spectacol de teatru forum, intitulat „DECIZIA FINALĂ E LA TINE”. Acest spectacol este dedicat adolescenților, cu scopul de a-i atenționa în legătură cu abandonul școlar în rândul mamelor minore. Este un spectacol sensibil, care pune accent pe tinerele care rămân însărcinate la o vârstă fragedă și, care, din păcate, renunță la școală. Spectacolul prezintă povestea unei adolescente pe nume Iza, care trece printr-o astfel de situație, și nu numai atât, brusc este înconjurată de o mulțime de emoții și sentimente de confuzie care o consumă până la capătul puterilor. Tinerii din comuna Corbu au fost foarte atenți la toată povestea și au reacționat la foarte multe scene sensibile care au avut loc între Iza și celelalte personaje.
 
În data de 13 Octombrie 2023, începând cu orele 17:00, locatarii din Corbu au fost prezenți la spectacolul de comedie „PLATA BIRULUI”. Acesta este un spectacol pe gustul tuturor, și celor mici dar și celor mari, care stârnește râsul și amuzamentul. Reprezentația a fost foarte apreciată de toată lumea, publicul s-a bucurat și am făcut împreună o mulțime de fotografii pentru a păstra vie amintirea frumoasă.
 
„A fost o experiență minunată la Corbu, de care ne-am bucurat la maxim. Oamenii de aici, simpli și modești, au un suflet imens și o dorință mare de a viziona spectacole de teatru care să le anime activitatea. De aceea, am fost fericiți că am putut să le redăm fericirea și zâmbetul pe buze prin intermediul acestor reprezentații artistice”, se arată în comunicatul emis de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre.
 
„Stagiune de teatru în localitățile județului” este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, și realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.
 
Citește și:
Spectacole la Corbu Proiectul cultural artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” aduce publicului trei reprezentații. Intrarea este liberă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii