Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect cultural-artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului”

ro

13 Nov, 2023 13:50 612 Marime text

„Stagiune de teatru în localitățile județului” este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, și realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.
Proiectul a început în data de 27 Septembrie 2023 și se va încheia în data de 14 Noiembrie 2023, unde va avea loc un spectacol concert susținut de MARIUS MIHALACHE & BAND și invitații săi MIHAI MĂRGINEANU și NICO. Concertul, intitulat „Maria lu’ Tănase”, prezintă povestea artistei, supranumită „Pasăre măiastră”, și creează o atmosferă inedită și memorabilă pentru publicul tomitan.
„Maria lu’ Tănase” va avea loc în data de 14 Noiembrie 2023, începând cu orele 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța. Intrarea este liberă!
Veți asista la un concert cu povești despre dragostea rurală, copilăria și muzica Mariei Tănase. Marius Mihalache vă propune un spectacol despre artistul special, o femeie care nu și-a refuzat nimic niciodată. O existență fascinantă, o iubitoare de lume plecată să-și încerce norocul dincolo de Livada cu Duzi, dar care s-a întors de fiecare dată acasă, la lumea și la poporul ei. O femeie puternică, răsfățată, iubită, idolatrizată, care ne cerne și astăzi prin sita genelor ei topindu-ne inimile. Inspirat de povestea de viață a Mariei Tănase, de la copilărie, la debut și până la moartea ei, artistul Marius Mihalache consideră că muzica Mariei Tănase reprezintă cel mai bine identitatea poporului român.
“Acest concert vă îndeamnă să vă deschideți aripile inimii, să primiți cântecul, singurul copil în viață al Mariei Tănase. Vă îndemnăm să căutăm adevăratele valori și să le reînviem în timpul nostru.” – Marius Mihalache
Maria Tănase a fost un om și un artist special, care a trăit și a cântat după cum și-a dorit, cu o pasiune inegalabilă. Supranumită „Pasărea Măiastră a României”, „marea doamnă a milenarului cântec românesc”, „mitul Maria Tănase”, ori „Privighetoarea cântecului popular românesc”, artista a reprezentat un fenomen unic în muzica românească, fiind considerată și prima divă din țara noastră.
Marius Mihalache este pregătit să introducă publicul în această lume și poveste fascinantă despre Maria Tănase, de la începuturi până în ultimele ei clipe. Este un spectacol concert viu, emoționant, care transmite energii pozitive și o readuce pe artista româncă în inimile oamenilor.
Vă invităm cu dragă inimă la spectacolul concert „Maria lu’ Tănase”, susținut de MARIUS MIHALACHE & BAND, și invitații săi, MIHAI MĂRGINEANU și NICO, Cristian Stănoiu (Visuals-proiecție în cadrul concertului), de la orele 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța. Evenimentul este propus pentru Ziua Dobrogei, 14 Noiembrie 2023, o zi importantă pentru toți dobrogenii!
           
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii