Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Orășenesc Cernavodă va avea un sistem de diagnostic molecular complet integrat și automat pentru depistarea noului coronavirus (document)

ro

24 Apr, 2020 00:00 1786 Marime text
Primăria orașului Cernavodă organizează o licitație pentru atribuirea unui contract pentru achiziția de echipamente medicale pentru Spitalul Orășenesc Cernavodă.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 4 mai 2020, iar valoarea estimată a achiziției este de 177.310,92 lei. Achiziționarea de echipamente este necesară în condițiile generate de pandemia SARS CoV-2 cu număr de cazuri în creștere, care necesită un diagnostic rapid al cazurilor de infecție la nivel local și, de asemenea, poate fi folosit ulterior pentru alți parametrii de testare virusologică și baceriologică și genetică.
Se dorește, astfel, achiziționarea unui sistem de diagnostic molecular complet integrat și automat de tip Real Time Multiplex PCR (Platformă multiplex de biologie moleculară complet integrată și automată) sau echivalent, însoțită de computer + UPS compatibil și cu software specific determinării și emiterii rezultatelor, dar și o hotă de siguranță biologică Clasa-II A2 și masă suport metalică dedicată.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii