Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Cernavodă, pași în direcția împrejmuirii bazinului de înot semiolimpic (DOCUMENT)

ro

09 Apr, 2024 11:43 1352 Marime text

 
  • Valoarea cumpărării directe este de 40.000 lei (8.046,99 euro), ofertant câștigător fiind SC Cerna Arhiproiect SRL.
 
Orașul Cernavodă (Primăria Cernavodă), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Cernavodă pentru „Servicii de proiectare tehnică faza PT+DE pentru împrejmuire“, sistemul fiind de cumpărare directă.

Potrivit caietului de sarcini, este vorba de împrejmuirea bazinului de înot semiolimpic de la Cernavodă.
 
Valoarea cumpărării directe este de 40.000 lei (8.046,99 euro), ofertant câștigător fiind SC Cerna Arhiproiect SRL. Data publicării este 5 aprilie 2024, ora 10.40, iar data finalizării – 5 aprilie 2024, ora 11.30.
 
Obiectul contractului îl constituie servicii de proiectare PT + CS + DDE + asistență tehnică din partea proiectantului „Împrejmuire bazin de înot semiolimpic Cernavodă“.
 
„Terenul pe care este construit bazinul de înot are o suprafață de 3.375 metri pătrați, se găsește în intravilanul orașului și este proprietarea publică a orașului Cernavodă. Pe teren este construit un bazin semiolimpic în suprafață de 313 metri pătrați. În extrasul de carte funciară acest teren este neîmprejmuit, dar în realitate este realizată o împrejmuire provizorie din plasă metalică. Din cele arătate rezultă că această împrejmuire nu este durabilă, de aceea se dorește realizarea împrejmuirii definitive, pe baza unui proiect tehnic și a unei autorizații de construcție, respective process verbal de recepție, care va sta la baza înregistrării la Oficiul de cadastru al acestei împrejmuiri. Terenul propus pentru realizarea împrejmuirii are o suprafață de 3.375 metri pătrați și este ocupat cu bazinul semiolimpic, alei pietonale și acces dîn incintă. Prin realizarea obiectivului de investiții prin împrejmuirea terenului, nu va mai intra nicio persoană străină în incinta bazinului de înot, nu vor mai pătrunde câini vagabonzi, etc, ducând la o siguranță și o eficiență mai mare pentru spațiul ocupat destinat zonei“, se mai arată în caietul de sarcini.   
 
Despre SC Cerna Arhiproiect SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 9 aprilie 2024, firma Cerna Arhiproiect SRL a fost înființată în anul 2018, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Asociat unic în SC Cerna Arhiproiect SRL este Raluca Cornelia Eftei, cea care deține și calitatea de administrator.
 
În 2022, SC Cerna Arhiproiect SRL a avut o cifră de afaceri de 154.768 lei, un profit de 82.309 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.

Platforma termene.ro informează că SC Cerna Arhiproiect SRL are 11 contracte câștigate - achiziții directe din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 8 aprilie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Pași pentru amenajarea unui sistem cu panouri solare la bazinul semiolimpic de la Cernavodă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii