Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Smart City Development SRL întocmește cu 114.000 de euro proiectul pentru reabilitarea și modernizarea Spitalului Orășenesc Cernavodă (DOCUMENT)

ro

31 Mar, 2024 17:00 564 Marime text
  • Smart City Development SRL este deținută și administrată de Claudia Buzoianu.
Smart City Development SRL din București și-a adjudecat de la Primăria Cernavodă contractul de proiectare pentru lucrările de reabilitare și modernizare a Spitalului Orășenesc Cernavodă.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea contractului s-a făcut prin licitație deschisă, în cadrul căreia au fost depuse patru oferte, dintre care una inacceptabilă și trei admisibile.
 
Valoarea contractului este de 568.900 de lei fără TVA, adică peste 114.000 de euro, la cursul actual.
 
Inițial, achiziția fusese estimată de către primărie la 826.077,21 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de elaborare a documentației de proiectare Faza Proiect Tehnic, Detalii de execuție și Asistență din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții «Reabilitare și modernizare Spital Orășenesc Cernavodă în vederea creșterii eficienței energetice»“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se mai arată în datele oficiale.
 
Despre Smart City Development SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 31 martie 2024, Smart City Development SRL a fost înființat în 2013, are sediul social în București, Sectorul 5, strada Năsăud și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Col. Corneliu Popeia, din București.
 
Asociat unic și administrator figurează Claudia Buzoianu.
 
Potrivit termene.ro, Smart City Development SRL figurează cu 14 achiziții directe (Orașul Chitila, Municipiul Slatina, Orașul Cernavodă printre autoritățile contractante) și 18 contracte publice (Municipiul Fetești, Spitalul Unviersitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila, Municipiul Motru printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat un angajat, profit aproape 980.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 5,79 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitația pentru atribuirea contractului care prevede amenajarea a trei străzi, anulată de Primăria Cernavodă (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii