Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Getnic Construct Serv SRL va amenaja o parcare acoperită în Cernavodă! Valoarea contractului depășește 1,5 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

08 Apr, 2024 17:00 769 Marime text
  • Contractul care prevde execuția lucărilor pentru realizarea unei parcări acoperite a fost atribuit de Primăria Cernavodă societății Getnic Construct Serv SRL.
  • Parcarea va fi amenajată în zona Trust, strada Aleea Libertății din orașul Cernavodă.
  • Valoarea contractului atribuit pe 5 aprilie 2024 este de  1.520.172,41 lei.
 
Orașul Cernavoda va avea o parcare acoperită, situată în zona Trust, strada Aleea Libertății. Contractul „Execuție lucrări în vederea realizarii obiectivului de investiții «Parcare autoturisme acoperită, zona Trust, strada Aleea Libertății» din orașul Cernavodă a fost câștigat, pe data de 5 aprilie 2024, de Getnic Construct Serv SRL. Valoarea contractului atribuit este de 1.520.172,41 lei.
 
Prin proiectul propus se dorește crearea unor locuri de parcare într-o zonă aglomerată și asigurarea unui trafic pietonal în condiții de siguranță si transport. Suprafața parcării este de 1.900 mp. Vor fi realizate 44 de locuri de parcare acoperite, 20 neacoperite și patru pentru persoanele cu dizabilități.
 
În orașul Cernavodă, în luna iunie 2023, administrația locală a m,ai amenajat o parcare pe strada Independenței. Suprafața totală destinată lucrărilor de amenajare este de 2.373mp, din care: parcare – 1.886 mp, zonă pietonală – 160 mp și zonă verde – 327 mp. Parcarea a fost asfaltată și au fost montate bordurile. Totodată, a fost montată rigola pentru scurgerea apelor pluviale, s-au realizat marcajele rutiere și au fost plantați arbori ornamentali în spațiile prevăzute în acest scop. Zona pietonală a fost amenajată cu pavaj și borduri. Parcarea de pe strada Independenței asigură 67 de locuri de parcare, iar valoarea totală a investiției a fost de 759.747,25 lei.

 

Responsabili de atribuirea contractului

 
 
Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante definite conform a articolului 21, alin 5 și 6 din HG nr.395/2016, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Liviu Cristian Negoiță - primar; Șerif Cîrjali – viceprimar; Silvica Olteanu – secretar UAT; Roxana Nicoleta Gherase – șef Serviciu, Serviciul Impozite și taxe; Menat Aledin - șef Serviciu Tehnic; Aurica Marin - inspector asistent, Olteanu Ionuț Mihai - șef Serviciu Patrimoniu și Cadastru, Serviciul Compartiment Tehnic Investiții; Dragomir Rodica - șef Serviciu ADPP, Alina-Diana Miesz - director executiv Direcția servicii și administrație publică; Laura Vasilica Nicolescu - șef Serviciu Strategie și Proiecte; Simona Presadă – șef serviciu; Raluca Andronache – șef Serviciu, Serviciul Buget Contabilitate; Sorina Popa – director Direcția Cultura, Muzeu, Bibliotecă; Georgiana Cadiu - director executiv Direcția Asistență Socială; Corina Ghilase - director Cămin pentru persoane vârstnice; Ardelean Radu Alexandru - șef Serviciu Tehnic Investiții și Achiziții Publice.
 
La aceștia se adaugă consilierii locali: Bogdan Boarca, Constantin Grajdeanu, Mariana Mircea,  Marilena-Laura Nicola,  Marian Sava, Tudor Romeo, Salem Zahra,  Postole Radu-Victor,  Rizea Aida- Gabriela, Popa Mihai, Niazi Ghiulen, Gheorghe Florina, Cocor Constantin Codruț, Stoian Benoni, Gherghiniță Cristian, Voiculescu Liliana.
 
 

Despre Getnic Construct Serv SRL

 
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, societatea a fost înființată în anul 2004, are sediul pe strada Canalului, nr. 12, Cernavodă și se ocupă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
Asociați în cadrul firmei sunt Marius Gherghiniță cu 75% din capitalul social și Valentin Gherghiniță, cu 25% din capitalul social. Marius Gherghiniță este și administratorul firmei. Potrivit termene.ro, acesta mai figurează ca unic asociat și administrator la Mona Lisa SRL.
 
Pentru anul 2022, societatea cu 60 de angajați a raportat cifră de afaceri de 29.102.172 lei și un profit de 6.629.090 lei.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infomații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Societatea Getnic Construct Serv SRL și Primăria Municipiului Medgidia, părți într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanța
 
Licitații Constanța: Getnic Construct Serv SRL, două contracte cu Primăria Cernavodă! Valoarea totală depășește 880.000 de euro (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii