Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Oriunde oprești mașina, plătești. Noul Regulament al parcărilor din municipiu va fi atacat în instanță!

ro

01 May, 2021 00:00 4785 Marime text
  • Câțiva zeci de deținători de autoturisme din Constanța s-au reunit în mediul online în cadrul Grupului Civic de Dezbateri Cetățenești
  • Constănțenii sunt extrem de supărați pe autorități, după adoptarea noului Regulament privind parcările din oraș.
  • Aceștia susțin că în actualul context, povara fiscală a unei familii medii care locuiește în Constanța, care dețin cel puțin o mașină personală, se va dubla iar pentru alții, se va tripla, dacă dețin al doilea autoturism
  • Solicită sprijinul avocaților care vor și pot să se implice, în atacarea și suspendarea/anularea Regulamentului privind parcările din Constanța

Câțiva zezi de deținători de autoturisme din Constanța s-au reunit în mediul online în cadrul Grupului Civic de Dezbateri Cetățenești.
Pe lângă alte teme care țin de viața orașului, constănțenii sunt extrem de supărați pe autorități, după adoptarea noului Regulament privind parcările din oraș.
Aceștia susțin că în actualul context, povara fiscală a unei familii medii care locuiește în Constanța, (n.r. cei care dețin cel puțin o mașină personală), se va dubla iar pentru alții, se va tripla, dacă dețin al doilea autoturism.

“În ipoteza că avem și parcare de reședință și serviciul în zona zero chiar și în ipoteza abonamentului, facem niște calcule. Oare ni s-au dublat, triplat veniturile în ultimul an ca să plătim anual dublu/ triplu în conturile Primăriei. Nici nu vreau să mă aventurez să speculez ce vor face cu banii. Probabil alte sensuri unice ca să te învârți 2 km ca să ajungi undeva la distanță de 100 m. Actuala administrație s-a compromis în nici 6 luni”, scrie un constănțean supărat.
Oamenii din Grupului Civic de Dezbateri Cetățenești solicită sprijinul avocaților care vor și pot să se implice, în atacarea și suspendarea/anularea Regulamentului privind parcările, pe care ei îl consideră abuziv și îndreptat împotriva intereselor majorității locuitorilor Constanței.
După mini-vacanța de Paște, constănțenii își vor da întâlnire să stabilească detalii concrete și pașii până vor depune plângerea la instanțele de judecată.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 12 May, 2021 16:02 Claudiu, lasa tu un nr. telefon si vei fi contactat.
  • Claudiu 04 May, 2021 12:22 Cum se poate lua legatura cu acest grup ? Cu siguranta sunt multi cei vor sa se alature acestei initiative.