Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru câştigători 15 operatori economici s-au „bătut“ pe un contract de la CN APMC (documente)

ro

10 Jul, 2015 00:00 4554 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia, în aprilie 2009, prin licitaţie deschisă, contractul privind achiziţia publică pentru „Echipament individual de protecţie“. Potrivit anunţului de atribuire, clasificarea constă în îmbrăcăminte specială de lucru, articole din blană, cizme de cauciuc, încălţăminte de protecţie și produse din cauciuc.
 
Oferta a fost depusă de 15 operatori economici, și anume: SC Seda Invest SRL Brașov, SC Prodregmol SRL Reghin, SCM Solidaritatea Iași, SC Lenox Prod SRL București, SC C&A Company Impex SRL București, SC Meta Protector Impex SRL București, SC Ernest SRL Gheorgheni, SC Simandrea SRL Dej, SC NGM Company SRL Năvodari, SC Fornax Group SRL Constanţa, SC Velacom Prod SRL Constanţa, SC Trans-Blan Moroșan SRL Constanţa, SC Dalgeco Conf. Textile SRL Constanţa, SC Prodexpert SRL Constanţa și SC Gregor Company SRL Constanţa. Nu a fost respins niciun ofertant, ofertele acestora fiind reţinute pentru a fi analizate.
 
Potrivit raportului procedurii, din Comisia de evaluare au făcut parte Emil Sorin Banias - președinte, Stelian Belu, Spiru Chirea, Aurelia Liliana Popa, Aurelian Liţă, Luciana Mocanu, Cornelia Fir, Marin Stoean, Cristian Stoicescu - membri.
 
În urma analizării ofertelor depuse, s-a constatat că fiecare ofertant a prezentat toate documentele prevăzute în documentaţia de atribuire, forma şi conţinutul ofertelor erau în conformitate cu prevederile legale, iar documentele au demonstrat îndeplinirea de către fiecare ofertant a cerinţelor minime de calificare în documentaţia de atribuire.
 
Ofertanţii câștigători au fost SC NGM Company SRL Constanţa, pentru furnizarea produselor din Lotul 1, cu oferta de 45.804 lei, SC C&A Company Impex SRL București, pentru furnizarea produselor din Lotul 2, cu oferta de 11.375 de lei, SC Lenox Prod SRL București, pentru furnizarea produselor din Lotul 3, cu oferta de 23.892 de lei, și SC Prodexpert SRL Constanţa, pentru furnizarea produselor din Lotul 4, cu oferta de 2.505,20 de lei.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
 

Despre firmele câştigătoare

 
NGM Company SRL este o societate cu sediul social în Năvodari, judeţul Constanţa, care a fost înfiinţată în anul 1996 și se ocupă de comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși și al produselor derivate. Potrivit Registrului Comerţului, consultat în data de 9 iulie 2015, asociatul unic și administratorul firmei este Niculai Grigore, care mai figurează ca asociat și în Valsim Turism SRL (întrerupere temporară de activitate).
 
Potrivit vrajitorul.eu, NGM Company SRL a înregistrat, la sfârşitul anului 2014, o cifră de afaceri de 9.384.156 de lei, un profit de 14.005 lei și 50 de salariaţi.
 
C&A Company Impex SRL este o firmă din București ce a fost înfiinţată în anul 1994 și se ocupă de fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru. Potrivit Registrului Comerţului, consultat în data de 9 iulie 2015, asociatul unic și administratorul societăţii este Costel Valentin Trasnea, care mai apare ca asociat în C&A Company Consulting SRL, Novo International SRL (radiată), Super Textile & Accesorii SRL și Tex Consulting & Distribution SRL (lichidare).
 
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2014, C&A Company Impex SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 4.085.510 lei, un profit de 133.828 de lei și 62 de salariaţi.
 
Lenox Prod SRL este o societate cu sediul în București ce a fost înfiinţată în anul 2005 și se ocupă de fabricarea încălţămintei. Potrivit Registrului Comerţului, consultat în data de 9 iulie 2015, unicul asociat și administrator în firmă este Sorin Nicolau, care mai apare ca asociat în Eno-Com SRL (radiată), Lenox Agro SRL și Lenox Business SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 7.428.628 de lei, un profit de 589.196 de lei și 66 de salariaţi.
 
Prodexpert SRL este o firmă din Constanţa ce a fost înfiinţată în anul 1992 și se ocupă de fabricarea altor produse manufacturiere. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 9 iulie 2015, asociaţi în firmă sunt Anişoara Dârvă și Constantin Dârvă, născut în anul 1956, fiecare având câte o cotă de participare la beneficii și pierderi de câte 50%. Administratorul firmei este Constantin Dârvă, născut în anul 1992. Asociaţii Constantin Dârvă și Anişoara Dârvă mai apar în firma Expert Center SRL. Totodată, Anişoara Dârvă mai apare și în Inainte Societate Cooperativa Mestesugareasca.
 
Conform vrajitorul.eu, Prodexpert SRL a înregistrat la finele anului 2014 o cifră de afaceri de 1.410.074 de lei, un profit de 66.095 de lei și patru salariaţi.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, procesul-verbal şi raportul de procedură aferente contractului „Echipament individual de protecţie“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii