Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou șantier în oraș. Încep lucrările de reconfigurare pe bulevardul 1 Mai și Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța

ro

17 Nov, 2021 00:00 9421 Marime text
⦁ Obiectivul general al proiectului este reprezentat de îmbunătățirea mobilității urbane în Municipiul Constanța, prin resistematizarea infrastructurii de transport pe bulevardul 1 Mai și Șoseaua Mangaliei, reconfigurarea prin modernizare a carosabilului pe o suprafață de peste 87.000 mp, reabilitarea și extinderea traseelor pietonale pe o suprafață de 26.182 mp
⦁ Totodată, vor fi introduse benzi unice de transport public exclusiv pentru Șoseaua Mangaliei, pe o lungime de 3.198 m și piste de biciclete pe o lungime de 3.048 mp
⦁  Valoarea totală a proiectului este de 69.800.962,02 de lei, toate cheltuielile fiind eligibile în proporție de 100%
⦁  Vă reamintim, lucrările vor fi realizate de societatea Electrogrup SA, cu sediul social pe strada Calea Turzii, Cluj-Napoca



La sfârșitul lunii trecute, municipalitatea a emis autorizația de construire pentru panoul care anunță demararea proiectului “Îmbunătățirea mobilității urbane în municipiul Constanța, zona bulevardul 1 Mai și Șoseaua Mangaliei”, organizare de șantier.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de îmbunătățirea mobilității urbane în Municipiul Constanța, prin resistematizarea infrastructurii de transport pe bulevardul 1 Mai și Șoseaua Mangaliei, reconfigurarea prin modernizare a carosabilului pe o suprafață de peste 87.000 mp, reabilitarea și extinderea traseelor pietonale pe o suprafață de 26.182 mp.

Totodată, vor fi introduse benzi unice de transport public exclusiv pentru Șoseaua Mangaliei, pe o lungime de 3.198 m și piste de biciclete pe o lungime de 3.048 m.

Valoarea totală a proiectului este de 69.800.962,02 de lei, toate cheltuielile fiind eligibile în proporție de 100%.

Contribuția financiară a Municipiului Constanța este de aproximativ 1.4 milioane de lei.

Luna acestea, Primăria Constanța a eliberat o nouă autorizație de construire pentru demararea  lucrărilor și organizare de șantier.


Vă reamintim, lucrările vor fi realizate de societatea Electrogrup SA, cu sediul social pe strada Calea Turzii, Nr. 217, Cluj, Cluj-Napoca.

Asociați ai firmei: Ovidiu Teofil Mureșan și Electrogrup Infrastructure SA.

Potrivit www.confidas.ro, compania Electrogrup S.A. a încheiat 55 contracte de achiziții publice în valoare totală de 288.462.430,10 lei.
Administratori ai societății sunt Teodor Băbuț, Electrogrup Infrastructure SA, Adrian Răzvan Florea, Dragoș Maximilian Nedelea, Maria Ancuța Popa.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Compania Electrogrup SA bifează un megacontract cu primăria Constanța. Resistematizarea infrastructurii de transport pe Bulevardul 1 Mai -Șoseaua Mangaliei

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii