Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a emis certificate de urbanism pentru construirea mai multor corpuri în curtea Spitalului Județean Constanța

ro

20 Jul, 2021 00:00 2366 Marime text
  • Primăria a emis certificate de urbanism pentru construirea mai multor corpuri în curtea Spitalului Județean Constanța
 
Primăria Constanța a eliberat o serie de certificate de urbanism pentru Consiliul Județean Constanța, cu privire la niște investiții ce urmează a fi făcute la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
 
Este vorba, mai precis de următoarele Certificate de Urbanism:
  • 2206/19.07.2021 – pentru Studiul de fezabilitate construire corp nou departament Sănătatea Mamei și Copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța.
  • 2207/19.07.2021 – pentru Construire imobil D+P+3E – urgențe traumatologie Spitalul Clinic Județean Constanța „Sf. Apostol Andrei” Constanța
  • 2208/19.07.2021 – pentru Studiu de Fezabilitate Construire Imobil – Institut de Cercetare în Nutriție și Sănătate – ICNS – Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța.
 
Contactat telefonic de cotidianul ZIUA de Constanța, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a vorbit despre aceste investiții, care, practic, reprezintă construirea mai multor pavilioane și clădiri pe lângă Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
 

„Există un proiect, o elaborare comandată de CJC cu privire la tot ce înseamnă partea de îmbunătățire a activității. Se optimizează și partea de fonduri europene. Pentru a intra în procesul de modernizare, avem în vedere zona expusă – de construcție de noi pavilioane, care se încadrează în ideea de completare a activității în domeniul sănătății. Avem în vedere și o secție de neonatologie, UPU și extindere și partea de un bloc operator care este în faza de analiză. Se lucrează la toată zona de laborator și imagistică, în prezent”, a spus Mihai Lupu.

 
Totodată, președintele CJC a spus că este vorba de un proiect amplu de 100 de milioane de euro, dar pentru acestea sunt mai multe proiecte de construire de clădiri pentru a spori activitatea Spitalului Județean Constanța.
 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii