Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu vor trecerea Portului la administraţia Mazăre Ministrul Transporturilor, faţă în faţă cu operatorii portuari, la Constanţa

ro

04 Oct, 2013 00:00 2248 Marime text
O delegaţie formată din reprezentanţi ai organizaţiei patronale „Operatorul Portuar” şi ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Portuare s-a întâlnit ieri, la Bucureşti, cu ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, şi cu subsecretarul de stat Constantin Matei. În contextul acestei întâlniri, operatorii au discutat despre nemulţumirile pe care ei le au vizavi de administrarea Portului Constanţa.

Dincolo însă de aceste doleanţe, semnalate Ministerului Transporturilor şi prin intermediul unor memorii, operatorii i-au spus ministrului Ramona Mănescu că nu agreează deloc transferul unui pachet de acţiuni din Portul Constanţa, de la minister, la administraţia publică locală. Amintim că, potrivit operatorilor,  „o astfel de măsură ar putea avea drept efect o imixtiune sporită a factorului politic în deciziile administraţiei portuare, ceea ce ar putea conduce la o instabilitate economică şi la o scădere a încrederii investitorilor români şi/sau străini în mediul de afaceri românesc în ansamblul său”.

Conform unor surse, reprezentanţii Ministerului Transporturilor vor analiza nemulţumirile expuse de operatorii portuari, urmând ca, pe data de 11 octombrie, aceştia să se întâlnească din nou cu ministrul Ramona Mănescu pentru a discuta. A doua întâlnire va avea loc însă la Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii