Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:58 29 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localitatea 2 Mai va avea capelă mortuară. Primăria Limanu a anunţat cine se va ocupa de execuţia lucrărilor (document)

ro

14 Feb, 2019 00:00 1759 Marime text
Primăria Limanu va înfiinţa o capelă mortuară în localitatea 2 Mai. Contractul „Servicii proiectare tehnică şi execuţie lucrări pentru obiectivul «Înfiinţare capelă mortuară în localitatea 2 Mai, comuna Limanu»“ a revenit societăţii Mamaia Nord Construct SRL, iar valoarea acestuia este de 1.220.335,25 de lei.
 
Achiziţia presupune prestarea serviciilor de elaborare a proiectului tehnic (PAC, PAD, POE, PTE), a documentaţiilor necesare pentru obţinerea acordurilor, a avizelor şi a autorizaţiilor aferente obiectivului de investiţii, de asistenţă tehnică din partea proiectantului; execuţia lucrărilor de construcţie.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante şi a furnizorului de servicii auxiliare achiziţiei, implicate în organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Gheorghe-Daniel Georgescu - primar; Mihai Feodorof - viceprimar, Sorin Filip - secretar delegat, Nicolae Albu, Claudia-Vasilica Bărbat, Nicolae Ciobănel, Elena-Giorgiana Cociuban, Marius Dumitru, Fevronia Liliana Enacache, Sofian Lupaşcu, Ionuţ Călin Maricoiu, Marin Peleanu, Gheorghe Stănică, Florin Tudose, Nicolae Iustin Urdea, Nicolae Vlădescu, Irinel Vlăsceanu.
 

Mamaia Nord Construct SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2015, societatea are sediul social în Năvodari. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Simon Zoltan este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
În anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a raportat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 2.956 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea a declarat cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 14.280 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 9 salariaţi, cifră de afaceri de 1.365.667 de lei şi un profit de 310.291 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii