Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chițac și-a luat și consilier personal cu atribuții pe mediul de afaceri

ro

15 Dec, 2020 15:09 1990 Marime text

 
  • Iulian Gropoșilă este noul consilier al primarului, Vergil Chițac
  • Gropoșilă este vicepreședinte în cadrul Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România

 

 

Iulian Gropoșilă, vicepreședintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România este noul consilier al primarului Vergil Chițac cu atribuții pe mediul de afaceri.


“Am acceptat provocarea de a deveni unul dintre consilierii primarului Constanța, Vergil Chitac, cu atribuții pe mediul de afaceri, IMM-uri și investitii public-private. Aceasta propunere mă onorează, dar mă și responsabilizează în același timp.
Prin acest demers, noua conducere a administrației locale transmite un semnal clar întreprinzătorilor din mediul de afaceri că este dispusă pentru dialog, iar investitorilor că sunt bineveniți în Cetatea Tomitană.
Consider că pentru un mediu de afaceri predictibil și prietenos este nevoie de noi, întreprinzatorii, de munca și soluțiile noastre.
Experiența personală dobândită în cei 30 de ani în mediul de afaceri și expertiza acumulată de-a lungul timpului în diverse structuri asociative neguvernamentale o voi pune la dispoziția administrației locale, pilonul central de dezvoltare comunitară”, a scris Gropoșilă pe pagina sa de Facebook.



 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii