Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine a fost alături de preşedintele CJC Nicuşor Constantinescu şi-a condus tatăl pe ultimul drum

ro

04 Aug, 2011 00:00 2090 Marime text
cap_4.jpgMarin Constantinescu, tatăl preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, s-a stins din viaţă luni, la Ploieşti, oraşul în care s-a născut şi şi-a petrecut întreaga viaţă.

Sicriul a fost depus marţi în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, unde sute de persoane şi-au luat rămas bun de la cel ce a fost Marin Constantinescu. Slujba de înhumare a avut loc ieri, la Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, iar cortegiul funerar s-a îndreptat apoi spre Cimitirul Viişoara, unde a fost înmormântat. Nicuşor Constantinescu şi-a condus tatăl pe ultimul drum împreună cu întreaga familie. Alături, în aceste momente grele, i-au fost consilierii de la instituţia pe care o conduce, dar şi numeroşi oameni politici, senatori, deputaţi şi directori de instituţii publice din Constanţa. La ceremonia funerară au fost prezenţi şi primarul municipiului, Radu Mazăre, deputatul Eduard Martin şi Claudiu-Mihai Tusac. Nu a lipsit de la slujbă nici Înaltpreasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Marin Constantinescu s-a născut în 1939, la Ploieşti şi, de-a lungul anilor, a îndeplinit mai multe funcţii importante în industria alimentară prahoveană, printre care cea de director la ICS Alimentara Ploieşti şi director adjunct la Direcţia Comercială a judeţului Prahova.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii