Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unic Partner Invest SRL a solicitat de la APM Constanţa autorizaţie de mediu pentru restaurantul din Neptun

ro

14 Apr, 2018 00:00 1882 Marime text
SC Unic Partner Invest SRL solicită de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizaţie de mediu pentru activitatea de restaurant cu 100 de locuri, amplasat în staţiunea Neptun, strada Faleză Neptun nr. 13. Cei interesaţi pot depune eventualele contestaţii sau sugestii la sediul APM Constanţa.
 
Reamintim că, în anul 2015, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţa publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modificare - modernizare construcţie existentă şi extinderea acesteia pe terenul concesionat cu spaţiu de alimentaţie publică (restaurant-terasă) - construcţie cu caracter provizoriu, pe perioada valabilităţii contractului de concesiune“.
 

Unic Partner Invest SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2009, Unic Partner Invest SRL are sediul social în Neptun. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Firma este controlată de George Paul Săndulescu - 80% din capitalul social şi Mihaela Săndulescu - 20% din capitalul social. Cea din urmă este şi administratorul firmei.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu un salariat a declarat o cifră de afaceri de 80.459 de lei şi un profit de 33.060 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, Unic Partner Invest SRL a avut un salariat, o cifră de afaceri de 57.857 de lei şi un profit de zero lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii