Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul de mărțișoare din Proiectului educațional „Copiii cu CES, pas cu pas spre o lume deschisă“, găzduit de Instituția Prefectului-Județul Constanța (galerie foto)

ro

26 Feb, 2020 16:15 1320 Marime text

Astăzi, 26.02.2020, începând cu ora 10.00, la sediul Instituției Prefectului- Județul Constanța, a avut loc deschiderea Târgului de mărțișoare din cadrul ediției a II-a a Proiectului educațional Copiii cu CES, pas cu pas spre o lume deschisă.
 
Produsele expuse sunt realizate de aproximativ 700 de copii cu CES de la Centrele Școlare pentru Educație Incluzivă din Constanța – Delfinul, Maria Montessori, Albatros.
 
Principalul obiectiv al acțiunii îl constituie integrarea socială a elevilor cu cerințe educaționale speciale prin activități comune cu elevii voluntari de la Liceul Teoretic Traian Constanța.
 
Prin acțiunile propuse, proiectul urmărește dezvoltarea abilităților sociale ale elevilor cu cerințe educaționale speciale. În cadrul parteneriatul dintre Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța se oferă copiilor implicați oportunitatea de a-și expune produsele confecționate pe parcursul activităților educațional- terapeutice. Este o modalitate de susținere a elevilor în demersul de integrare școlară și socială, unul dintre obiectivele principale al instituției noastre a declarat domnul Inspector Școlar General prof. Sorin Mihai.

Sursa foto: Inspectoratul Școlar Județean Constanța 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii