Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soția fostului consilier local Ion-Virgil Lixandru, administrator la o firmă nou înființată. Cu ce se va ocupa

ro

13 May, 2021 00:00 5411 Marime text
  • Euro Vial Property SRL este o firmă proaspăt înființată
  • Acționari sunt Euro Vial Residence SRL și Paula-Anca Lixandru
  • Paula-Anca Lixandru este soția fostului consilier local municipal Ion-Virgil Lixandru, care deține Euro Vial Residence SRL

În Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul de rezoluție privind autorizarea constituirii, înmatriculării și înregistrării societății Euro Vial Property SRL.

Sediul social este în localitatea Năvodari, orașul Năvodari, strada Brizei, iar domeniul principal de activitate constă în „Facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată”, conform codului CAEN.

Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Fondator al societății este persoana juridică Euro Vial Residence SRL, cu sediul în municipiul Constanța și Lixandru Paula-Anca, cea din urmă fiind și administrator al firmei. Paula Anca Lixandru este soția lui Ion-Virgil Lixandru, cel care deține acționariatul majoritar la Euro Vial Residence.
 

Euro Vial Residence SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 300 de lei, integral vărsat, este compus din 30 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Ion-Virgil Lixandru, cu 70% din capitalul social, şi Laurenţiu-Mugurel Manta, cu 30% din capitalul social.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și

Ce se construiește Euro Vial Residence, răspuns pozitiv de la APM pentru parcarea din Mamaia

Euro Vial Residence, firma fostului consilier local PNL Ion-Virgil Lixandru, edifică o parcare în Mamaia Nord

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii