Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Euro Vial Residence SRL s-a retras din Euro Vial Private SRL. Cui i-a lăsat afacerea

ro

13 Sep, 2023 17:00 2062 Marime text
  • Euro Vial Residence SRL este deținută acum de Ion Virgil Lixandru și Laurențiu Mugurel Manta și administrată de Oana Gavrilă.
Euro Vial Residence SRL s-a retras din Euro Vial Private SRL și și-a cesionat părțile sociale către Ion Virgil Lixandru și Laurențiu Mugurel Manta.
 
Decizia a fost luată la începutul lunii august 2023, fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 4022 din 11 septembrie 2023.
 
Se arată în datele oficiale că, în urma acestor schimbări, Ion Virgil Lixandru deține 70% din Euro Vial Private SRL și Laurențiu Mugurel Manta, 30%.
 
A fost retras din funcția de administrator Nelu Voicilă, fiind numită administrator Oana Gavrilă, cu drepturi depline de administrare și reprezentare pentru 60 de ani.
 
Despre Euro Vial Private SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 13 septembrie 2023, Euri Vial Private SRL a fost înființată în anul 2022, are sediul social în Năvodari, pe strada Brizei și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Anterior schimbărilor din luna august, societatea era deținută de Euro Vial Residence SRL și administrată Nelu Voicilă, iar acum este deținută de Ion Virgil Lixandru și Laurențiu Mugurel Manta, fiind administrată de Oana Gavrilă.
 
Euro Vial Residence SRL figurează și în Euro Vial Property SRL Năvodari, Le Pigeonnier SRL 23 August, Euro Vial Live SRL Năvodari și Euro Vial Development SRL Constanța.
 
Nelu Voicilă figurează și în Euro Vial Holding SRL, Euro Vial Project SRL, Agertrans SRL, Euro Vial Residence SRL, Euro Vial Lighting SRL, Le Pigeonnier SRL, Neptun Grand Hotel SRL, Euro Vial Live SRL și Euro Vial Development SRL.
 
Ion Virgil Lixandru apare și în Agertrans SRL, Casy Prod SRL, Euro Vial Holding SRL, Euro Vial Lighting SRL și GK System SRL.
 
Laurențiu Mugurel Manta figurează, la rândul său, și în Egis-Rom SRL Tulcea.
 
În ce privește Euro Vial Private SRL, în 2022, societatea a declarat un angajat, pierdere 37 de lei și cifra de afaceri 355 de lei.
 
Despre Euro Vial Residence SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 13 septembrie 2023, Euro Vial Residence SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în Constanța, pe strada Nicolae Filimon, nr. 23 și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Constanța, Mamaia, Năvodari și București.
 
Euro Vial Residence SRL este deținută de Ion Virgil Lixandru și Laurențiu Mugurel Manta și administrată de Nelu Voicilă.
 
În 2022, Euro Vial Residence SRL a declaat 28 de angajați, profit peste 1,43 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 18,63 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Euro Vial Residence, undă verde de la Mediu pentru o investiție în Mamaia Nord
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii