Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Euro Vial Residence, răspuns pozitiv de la APM pentru parcarea din Mamaia

ro

21 Apr, 2021 00:00 3986 Marime text
  • Euro Vial Residence a primit răspunsul pentru construirea unei parcări, în Mamaia Nord
  • Parcarea va avea aproximativ 100 de locuri
  • Investitor este firma fostului consilier local Ion Virgil Lixandru

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul societății Euro Vial Residence SRL. Decizia a fost că „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire parcare auto subsol”.

Proiectul propus va fi amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. Brizei, nr. 11-13, județul Constanța. Beneficiar al proiectului este Euro Vial Residence SRL.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanta.
 

Despre proiect

Obiectul proiectului îl constituie construirea unui imobil subsol - cu funcțiunea de parcare auto. La nivelul subsolului se vor amenaja 104 locuri de parcare, după cum a declarat pentru ZIUA de Constanța, reprezentantul Euro Vial Residence SRL, dintre care 2 locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități. Valoarea investiției este de 1.235.488 lei, iar durata de implementare propusă este de 36 de luni. Totuși, conform documentației depusă la APM Constanța, „ accesul auto se realizează din aleea de acces. În incinta proprietății se vor asigura în total 98 locuri de parcare, dintre care 96 în sistem suprapus și 2 locuri pentru persoane cu dizabilități”.

Terenul, cu nr. cadastral 120865, se găsește în orașul Năvodari si este mărginit pe latura de vest de aleea de acces și pe latura de est de Promenada Năvodari.


Alte investiții

Pe 28 octombrie 2020, Euro Vial Residence SRL a obținut de la primăria Constanța și autorizația de construire pentru ansamblul turistic pe care îl ridică pe în stațiunea Mamaia. Autorizație de construcție pentru modificarea proiectului imobiliar, prin supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafață de maximum 20%.

SC Euro Vial Residence SRL, controlată de fostul consilier local PNL Ion Virgil Lixandru, a modificat în 2019 imobilul pe care îl ridică în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 341

Firma a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 276, pentru modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 901/07.06.2019 - construire ansamblu turistic corp A-2 s+P+5e şi corp B-2s+P+5e prin supraetajare.


Euro Vial Residence SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 300 de lei, integral vărsat, este compus din 30 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Ion-Virgil Lixandru, cu 70% din capitalul social, şi Laurenţiu-Mugurel Manta, cu 30% din capitalul social.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ce se construiește Euro Vial Residence, firma fostului consilier local PNL Ion-Virgil Lixandru, edifică o parcare în Mamaia Nord

Ansamblu turistic ridicat în Mamaia de Euro Vial Residence a primit autorizația de construire pentru supraetajarea cu încă un etaj

Fostul consilier local PNL Ion-Virgil Lixandru a bifat o nouă etapă a proiectului construcţiei unui ansamblu turistic în Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii