Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reuniune de lucru privind misiunile de audit în structurile din Secretariatul General al Guvernului (galerie foto)

ro

20 Nov, 2019 21:34 1424 Marime text
Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a condus miercuri, la Palatul Victoria, o reuniune de lucru pentru analiza misiunilor de audit intern la nivelul Secretariatului General al Guvernului și al entităților de sub autoritatea și din coordonarea SGG.

La reuniunea organizată de Direcția Economică și Achiziții Publice din cadrul Secretariatului General al Guvernului au participat reprezentanți ai structurilor de audit intern din SGG, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, Institutul Național de Statistică, Agenția Națională pentru Resurse Minerale, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare, Departamentul pentru Lupta Antifraudă, Comisia Națională de Strategie și Prognoză, Agenția Națională Anti-Doping, Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat.

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a anunțat în cadrul reuniunii că, în următoarea perioadă, vor fi demarate mai multe misiuni de audit ad-hoc.

“Așa cum a declarat și domnul Prim-ministru, Ludovic Orban, vom declanșa misiuni de audit pentru activitățile anterioare”, a spus Antonel Tănase.


Secretarul general al Guvernului a precizat că pentru aceste misiuni de audit va fi folosită și resursa umană internă, în acest sens urmând să fie constituite echipe de auditori interni.

De asemenea, urmează să fie constituit Comitetul pentru Audit Public Intern.


Sursa foto: Guvernul României 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii