Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:41 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RATC Constanţa, obligată să achite 700 de lei către o firmă din Oradea (document)

ro

19 Nov, 2016 00:00 1398 Marime text
SC Pro Tyres SRL s-a adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), nemulţumită de rezultatul unei licitaţii organizate de Regia Autonomă de Transport în Comun (RATC) Constanţa, în vederea furnizării de anvelope pentru autobuze.
 

Prin contestaţia nr. 362/11.10.2016, înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu nr. 30765/11.10.2016, formulată de SC Pro Tyres SRL, cu sediul în Oradea, împotriva rezultatului procedurii, comunicat prin adresa nr. 6806/ 30.09.2016, emisă de Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa, în calitate de entitate contractantă, în cadrul procedurii simplificate într-o singură etapă - online, în vederea atribuirii contractului de achiziție publică de furnizare având ca obiect „Furnizare anvelope pentru autobuze”, au fost solicitate anularea adresei privind comunicarea rezultatului procedurii, anularea răspunsului autorității contractante la notificarea prealabilă, suspendarea procedurii de atribuire până la soluționarea fondului cauzei, precum și acordarea cheltuielilor de judecată reprezentând onorariu avocat, în cuantum de 700 de lei.
 
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admis contestația formulată de SC Pro Tyres SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă RATC. De asemenea, autoritatea contractantă a fost obligată la reevaluarea ofertei depusă de SC Pro Tyres SRL şi stabilirea rezultatului procedurii, în termen de zece zile de la primirea deciziei, cu respectarea celor din motivare, a documentaţiei de atribuire şi a dispoziţiilor legale în materia achiziţiilor publice. Rezultatul procedurii va fi comunicat operatorilor economici implicaţi în termenul legal. În temeiul art. 26, alin. (9) din ordonanţă, Consiliul a admis cererea SC Pro Tyres SRL de obligare a autorităţii contractante la plata cheltuielilor de judecată, în valoare de 700 de lei. 

Despre Pro Tyres SRL 

Cu sediul social în municipiul Oradea, Şoseaua Borşului, societatea a fost înfiinţată în anul 2008. Capitalul social subscris, de 32.500 de lei, integral vărsat, este compus din 65 de părţi sociale. Asociat unic al firmei este Petru-Gavril Topai, născut pe 11.01.1970, în Borod, Bihor. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule.
 
În anul 2015, societatea cu zece angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 5.195.399 de lei şi un profit net de 27.330 de lei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta decizia CNSC.

Ti-a placut articolul?

Comentarii