Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Klaus Iohannis a primit cererea de revocare a lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei

ro

02 Sep, 2021 09:52 1119 Marime text
  • Preşedintele Klaus Iohannis a primit cererea prim-ministrului Florin Cîţu de revocare a lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei. 

Administrația Prezidențială a anunțat în această dimineață că, preşedintele Klaus Iohannis a primit cererea prim-ministrului Florin Cîţu de revocare a lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei. 

De asemenea, Klaus Iohannis va analiza această solicitare urmând  alua o decizie. 

„Preşedintele a primit cererea de revocare şi o analizează. Revenim cu informaţii”, este mesajul transmis de reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale.


Reamintim că ieri seară, după ședința de Guvern, premierul Florin Cîțu a anunțat că îl va demite din funcție pe ministrul Justiției, Stelian Ion. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Ce spune Stelian Ion despre decizia premieruluiFlorin Cîțu a decis demiterea Ministrului Justiției, Stelian Ion. Cine va fi interimarul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii