Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:26 25 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiţi de intervenţie pe durata Codului Galben RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

ro

06 Jan, 2016 15:38 1019 Marime text
 
RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență. În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de ploi însemnate cantitativ – 20-25 l/mp şi izolat 40 l/mp, dar și  intensificări ale vântului, ce pot depăși 50 - 60 km/h,  pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. se activează Comandamentul pentru situaţii de urgenţă, începând de astăzi, 06 ianuarie 2016, ora 18,00 și până mâine, 07 ianuarie 2016, ora 12,00. Pentru intervenția rapidă, la nivelul comandamentului vor fi constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.
„Asigurăm toţi abonaţii societăţii că vom depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei“, transmit reprezentanţii RAJA SA.
Totodată, compania de apă face un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratelul societăţii la numărul de telefon: 0241.66.44.44. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii