Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Mai mulți consumatori din Constanța rămân fără apă la robinete, miercuri

ro

15 Apr, 2024 09:44 1157 Marime text
Miercuri, 17 aprilie 2024, echipele RAJA vor executa lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, în cadrul contractului - „Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețele de distribuție apă” pe străzile Șoseaua Mangaliei, Ederei, Victor Babeș, Nehoiului și Bulevardul 1 Mai Vechi din municipiul Constanța, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

Astfel, în intervalul orar 8.00 - 20.00, se va sista furnizarea apei pe Bulevardul 1 Mai Vechi - zonele KM 4 și Far, cu străzile adiacente și punctele termice aferente.
 „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
 
Totodată, rugăm utilizatorii din zonele menționate să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată.
 
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, a încheiat sursa citată.


Citește și: 

RAJA ConstanțaAtenție, se oprește apa în zonele KM 4 și Far din Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii