Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pieţele Pescăruş, Tomis Nord, Bazar Eliberării, I.L. Caragiale şi Brotăcei, reabilitate (document)

ro

09 Aug, 2016 00:00 4103 Marime text

 
Clienţii fideli ai pieţelor Pescăruş, Tomis Nord, Bazar Eliberării, I.L. Caragiale şi Brotăcei din Constanţa îşi vor face cumpărăturile în condiţii mai bune, întrucât Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa investeşte în lucrări de întreţinere, reparaţii şi renovare. În acest sens, RAEDPP Constanţa organizează licitaţie de atribuire a contractului „Lucrări de reparaţii generale şi de renovare“, în valoare de 7.306,98 de lei.
 
Amintim că, la începutul lunii, RAEDPP a mai anunţat o licitaţie de atribuire a contractului ce viza şase pieţe din Constanţa: Piaţa Unirii, Piaţa Griviţa, Bazar Griviţa, Piaţa Tomis III, Piaţa I.L. Caragiale şi Piaţa Brotăcei.

Citeşte şi Mai multe pieţe din municipiul Constanţa vor fi reabilitate (document)

De această dată, participanţii la licitaţie îşi vor adjudeca un contract ce prevede „Lucrări de întreţinere, reparaţii şi renovare în Piaţa Pescăruş, Piaţa Tomis Nord, Bazar Eliberării, Piaţa I.L. Caragiale şi Piaţa Brotăcei din municipiul Constanţa, conform antemăsurătorilor publicate de autoritatea contractantă pe site-ul oficial al RAEDPP: http://www.raedpp-constanta.ro, secţiunea anunţuri”. Termenul de finalizare a lucrărilor prevăzut în contract este de maximum 15 zile de la data primirii notei de comandă.
 
Ofertele se vor depune până la data de 11 august, la sediul RAEDPP din bulevardul Tomis nr. 101, biroul Achiziţii Publice. Informaţii suplimentare pot fi solicitate la aceeaşi adresă sau prin contact telefonic la numărul +40241580523 sau la adresa de email edpp.ra@ygmail.com. Totodată, autoritatea contractantă a precizat că va selecta din SEAP oferta care prezintă preţul cel mai scăzut.
 
Anunţul de participare la licitaţia organizată de RAEDPP poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii