Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:30 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe pieţe din municipiul Constanţa vor fi reabilitate (document)

ro

04 Aug, 2016 00:00 2208 Marime text
 

Clienţii fideli ai unor pieţe din Constanţa îşi vor face cumpărăturile în condiţii mai bune, întrucât şase pieţe urmează să fie modernizate, după ce Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa investeşte în lucrări de reabilitare şi întreţinere. Mai exact, RAEDPP îşi propune să schimbe robinete, flotoare, motoare şi rezervoare, să repare grilajele metalice şi gratiile, să monteze geamuri noi, să repare sistemul de canalizare etc.
 
În acest sens, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa organizează o licitaţie pentru atribuirea contractului, în valoare de 969,26 de lei, „Lucrări de reparaţii şi întreţinere la Piaţa Unirii, Piaţa Griviţa, Bazar Griviţa, Piaţa Tomis III, Piaţa I.L. Caragiale şi Piaţa Brotăcei“. În termen de zece zile de la data primirii notei de comandă, firma care îşi va adjudeca contractul trebuie să finalizeze lucrările de reparaţii şi întreţinere în pieţele vizate în contract.
 
Antemăsurătorea este disponibilă pe site-ul RAEDPP: http://www.raedpp-constanta.ro/, secţiunea „Anunţuri“. Ofertele se vor depune până la data de 9 august, la sediul RAEDPP: bulevardul Tomis nr. 101, municipiul Constanţa.Totodată, autoritatea contractantă a precizat că va selecta din SEAP oferta care prezintă preţul cel mai scăzut.
 
Anunţul de participare la licitaţia organizată de RAEDPP poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionut 05 Aug, 2016 10:05 pietele constantei sunt lasate in paragina.ar putea fi o sursa f mare de venituri pt bugetul local .de ce nu se iau masuri de modernizare si eficientizare a pietelor constantene numai administratia stie