Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatele membrilor Consiliului de Administrație al Dobromin SA, prelungite cu un an

ro

27 Mar, 2020 00:00 1695 Marime text

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Dobromin SA, o societate pe acțiuni, cu sediul social în comuna Corbu, s-a întrunit pe 21 februarie 2020, la a doua convocare.


În prezența acționarilor deținând 2.298.750 acțiuni, reprezentând 87,12838% din capitalul social al societății, cu cvorumul și cu majoritatea legale, consemnate în procesul verbal încheiat cu ocazia lucrărilor Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Societății, având în vedere materialele prezentate in cadrul ordinii de zi propuse de Consiliul de Administrație, în temeiul Legii societăților nr. 31/1990, republicată, au fost aprobate unele decizii.


Astfel cu unanimitatea voturilor acționarilor prezenți și reprezentați, reprezentând 87,12838% din capitalul social, s-a decis prelungirea mandatului membrilor consiliului de administrație: Sandu Octavian, Bostan Doina Aurora și Vana Vasile pentru o perioadă de 1 (un) an și care va expira la data de 21.02.2021.


Se aprobă cu unanimitatea voturilor acționarilor prezenți și reprezentați, reprezentând 87,12838% din capitalul social, împuternicirea lui Spinu Constantin (acționând în numele acționarului Metaleuroest SRL), și a lui Sandu Octavian, președintele Consiliului de Administrație, pentru a încheia și/sau semna în numele Dobromin și/sau al acționarilor Dobromin, hotărârile Adunării Generale Ordinare a Acționarilor adoptate.


Deciziile Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Dobromin SA au fost publicate în Monitorul Oficial al României.


Citește și:

Se majorează capitalul social Acționarii SC Dobromin SA, convocați în Adunare Generală Extraordinar

Administratorii Dobromin SA pun pe masă demisiile
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii