Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat prelungit Constănțeanul Pătraşcu Dragoș Dumitrel, director general al Companiei Municipale Publicitate şi Afişaj Bucureşti

ro

08 Jun, 2020 00:00 2775 Marime text
  • Compania Municipală Publicitate şi Afişaj Bucureşti a luat mai multe decizii în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor.
  • Printre acestea, se numără prelungirea mandatului de  director general al Companiei Municipale Publicitate şi Afişaj Bucureşti SA al constănțeanului Pătraşcu Dragoş Dumitrel.
 
La data de 09 aprilie  2020 a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Societății Companiei Municipale Publicitate și Afișaj București , convocată în baza dispoziţiilor legii în vigoare. 
 
Societatea Com-Paper Converting SA a luat mai multe decizii în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor. Astfel, s-a luat act de prelungirea mandatului de președinte al Consiliului de Administrație al lui Brod Mariana.
 
Mandatul acesteia  a fost stabilit pe o perioadă de două luni, începând cu data de 14.04.2020. până la data de 13.06.2020.
 
O altă hotărâre în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor face referire la prelungirea mandatului de director general al lui Pătrașcu Dragoș Dumitrel.
 
Pătraşcu Dragoş Dumitrel, născut în municipiul Brăila, dar domiciliat în municipiul Constanţa.
 
Mandatul acestuia  a fost stabilit pe o perioadă de două luni, începând din data de 14.04.2020 până la 13.06.2020.
 
Potrivit unei declaraţii de avere din 2017, Dragoş Dumitrel Pătraşcu era implicat împreună cu soţia, Anca-Cornelia Dina, în firma de publicitate „Concept Business Promo”, cu sediul social în Constanţa.
 
Din declaraţia din 2018, reiese că Pătraşcu deţine poziţia de director executiv în firma de publicitate a soţiei, fiind în acelaşi timp şi administrator la Compania Municipală Publicitate şi Afişaj Bucureşti SA, de unde încasase peste 65.000 de lei.
 
Potrivit declaraţiei de avere din 2018, Pătraşcu deţine un teren agricol în Constanţa şi un altul intravilan în Buftea, precum şi un apartament în Bucureşti şi o casă în aceeaşi localitate de lângă Capitală. Acesta a mai declarat şi o barcă V16 Sport, achiziţionată în 2010.
 
Citește și:
  
Cine este Dragoş Dumitrel Pătraşcu, constănţeanul din echipa primarului general al capitalei! (documente)
 
Mandat prelungit Un constănţean, director general al Companiei Municipale Publicitate şi Afişaj Bucureşti SA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii