Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laurențiu Iordache, președintele CA al Decirom SA, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor

ro

12 Feb, 2021 00:00 1946 Marime text
  • În cazul în care, la prima convocare, Aduncarea Generală Extraordinară a Acționarilor Decirom SA nu este statutar îndeplinită, a doua adunare se va ține în data de 13 martie 2021, la aceeași oră, în același loc și cu aceeași ordine de zi.

Laurențiu Iordache, președinte al Consiliului de Administrație al Decirom SA, cu sediul în Constanța, incinta Port, convoacă pe data de 12 martie 2021, ora 12.00., la sediul societății, pentru acționarii înscriși în registrul acționarilor la data de 11 februarie 2021, stabilită ca dată de referință, Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor.


Adunarea va avea următoarea ordine de zi: 1) aprobarea contractării de către societate a unui credit de investiții în sumă de 10.000.000 de lei, în numele și contul statului, schema de ajutor de stat Covid – 19, având ca destinație Proiectul de investiții în Portul Constanța – construcția a două hale de depozitare și achiziția de echipamente pentru o perioadă de 72 de luni. 2) aprobarea structurii de garanții aferente creditului ce urmează a fi contractat. 3) aprobarea împuternicirii lui Laurențiu Iordache, în calitate de administrator al societății, pentru semnarea contractului/lor de credit, a contractelor de garanții (mobiliare și imobiliare), a tuturor actelor adiționale aferente acestora, precum și a tuturor cererilor, documentelor ce ține de ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri. 4) aprobarea împuternicirii lui Laurențiu Iordache pentru semnarea contractelor de garantare/convențiilor de garantare încheiate cu EximBank SA.


În cazul în care, la prima convocare, Aduncarea Generală Extraordinară a Acționarilor Decirom SA nu este statutar îndeplinită, a doua adunare se va ține în data de 13 martie 2021, la aceeași oră, în același loc și cu aceeași ordine de zi.


Citește și

Acționarii Decirom SA, întruniți în ședință. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial

Valeriu Constantin Băjenaru, revocat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SC Decirom SA. Iată cine i-a luat locul!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii