Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:19 04 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demisii în Consiliul de Administraţie al Decirom SA Constanța! Cine face parte din noul CA al firmei

ro

02 Oct, 2023 21:08 952 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor DECIROM - S.A. Constanţa, întrunită în mod legal şi statutar la prima convocare în data de 24.08.202 a hotărât cu unanimitatea voturilor acţionarilor prezenţi următoarele:

1.la act de demisiile administratorilor Iordache Laurenţiu, Jose Antonio Perez Vicente şi Roy Zacca şi aprobă alegerea membrilor Consiliului de Administraţie al DECIROM, pentru un mandat de 4 ani, după cum urmează:Iordan Barbălată, Laurenţiu Iordache, Gabriel-Andrei Ţecheră.

2.Aprobă remuneraţiile şi avantajele acordate membrilor Consiliului de Administraţie, după cum urmează:
- Remuneraţia lunară fixă a membrilor Consiliului de Administraţie în sumă brută de 10.000 lei.
- Poliţă de asigurare de răspundere profesională tip „Directors&Officers liability" (D&O), acoperind prejudiciile cauzate de administratori în exercitarea funcţiilor deţinute în cadrul Societăţii, având o valoare asigurată de 1.000.000 EURO/persoană/eveniment, respectiv 1.000.000 EURO pe întreaga perioadă de asigurare, al cărei cost va fi suportat de DECIROM.

3.Aprobă mandatarea Directorului General al Societăţii în vederea semnării Contractelor de mandat ce urmează a fi încheiate cu membrii Consiliului de Administraţie al Societăţii.

4.Aprobă mandatarea Consiliului de Administraţie pentru înregistrarea în registrul comerţului a structurii acţionariatului rezultate în urma preluării DECIROM de Către TTS (Transport Trade Services) - S.A.

De asemenea, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor DECIROM - S.A. Constanţa întrunită în mod legal şi statutar la prima convocare în data de 24.08.2023, a hotărât cu unanimitatea voturilor acţionarilor prezenţi:

1.Aprobă majorarea capitalului social al DECIROM cu suma de 25.000.000 lei, prin emisiunea a 12.500.000 acţiuni noi în schimbul unor aporturi în numerar ori prin compensarea unor creanţe lichide şl exigibile asupra Societăţii cu acţiuni, nou-emise, în următoarele condiţii:
- Acţiunile nou-emise vor fi oferite acţionarilor Societăţii care îi vor putea exercita dreptul de preferinţă în termen de o lună de la publicarea prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.
-Preţul de subscriere este egal cu 2 lei/acţiune.
-Plata acţiunilor se face la data subscrierii.
-Acţiunile rămase nesubscrise la sfârşitul perioadei de exercitare a dreptului de preferinţă vor fi anulate, capitalul social urmând a fi majorat prin decizia Consiliului de administraţie al Societăţii eu valoarea acţiunilor subscrise efectiv.
-Consiliul de administraţie este împuternicit să ia toate deciziile şi să întreprindă toate demersurile necesare pentru realizarea majorării capitalului social, inclusiv modificarea prevederilor Art. 7 din Actul constitutiv al Societăţii privitoare la capitalul social şi semnarea Actului constitutiv actualizat, precum şi pentru îndeplinirea tuturor formalităţilor de înscriere la Oficiul Registrului Comerţului a menţiunii de majorare a capitalului.

Nu în ultimul rând, Consiliul de administraţie al DECIROM - S.A, întrunit statutar, fiind prezenţi cei trei membri: Laurenţiu Iordache, Iordan Barbălată Şi Gabriel- Andrei Ţecheră, decide:

1.Se aprobă numirea lui Gabriel-Andrei Ţecheră în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al DECIROM - S.A., pentru un mandat egal cu mandatul său de administrator.
 
Despre SC Decirom SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni 2 octombrie 2023, SC Decirom SA a fost înființată în anul 1992, iar activitatea principală este „Manipulări“.
 
Conform sursei citate, în SC Decirom SA pachetul de acțiuni este deținut de Fortaletza Management SRL (43,39%), Roumanie Industries Ciments Offshore SAL (42.5%), Rotracsa SL (13,61%), Black Sea Invest Company SRL (0,4%) și Listă acționari (0,1%). Calitatea de administrator o au Laurențiu Iordache, Perez Vicente Jose Antonio și Roy Zacca.
 
În 2022, SC Decirom SA a avut o cifră de afaceri de 42.600.048 lei, un profit de 8.358.036 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 73.
 
Platforma termene.ro informează și că SC Decirom SA nu are contracte câștigate din 2007 până în prezent potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și: 

Decizie a AGA Decirom SA legată de transmiterea dreptului de proprietate asupra acţiunilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii