Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:38 26 09 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Decirom SA, convocată. Ce conține ordinea de zi

ro

09 Aug, 2022 11:11 605 Marime text
 

 
  • În cazul în care, la prima convocare, AGA nu este statutar întrunită, a doua adunare se va ţine în data de 6 septembrie a.c., la aceeaşi oră, în acelaşi loc şi cu aceeaşi ordine de zi.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Decirom SA este convocată de Laurențiu Iordache, președintele Consiliului de Administrație al societății, pentru data de 5 septembrie a.c., la ora 12.00, la sediul societăţii, pentru acţionarii înscrişi în registrul acţionarilor la data de 12 august a.c., stabilită ca dată de referinţă.
 
Pe ordinea de zi se află următoarele puncte:
 
1. ratificarea Deciziei Consiliului de Administraţie nr. 2 / 3.03.2022, respectiv aprobarea contractării unui credit de investiţii în valoare de 5.000.000 lei pe o perioadă de 72 luni la OTP Bank Romania - S.A. în cadrul programului IMM INVEST, având ca destinaţie achiziţia a trei macarale portuare şi constituirea următoarelor garanţii mobiliare pentru creditul mai sus menţionat:
a. ipoteca mobiliară asupra conturilor curente deschise de Societate la OTP Bank Romania - S.A.;
b. ipoteca legală mobiliară asupra echipamentelor ce vor fi achiziţionate din credit, respectiv trei macarale portuare;
c. ipoteca mobiliară asupra poliţei de asigurare a echipamentelor achiziţionate prin credit, cesionată în favoarea OTP Bank Romania - S.A. şi a statului român, proporţional cu procentul de garantare;
d. garanţie emisă de către Fondul de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii - S.A. - IFN pentru valoarea de 4.000.000 lei, reprezentând 80% din suma maximă a creditului;
e. ipoteca mobiliară asupra depozitului colateral în suma de 1.000.000 lei, constituit de societate la OTP Bank Romania - S.A.;
2. Aprobarea împuternicirii lui Iordache Laurenţiu în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie să reprezinte societatea în vederea ducerii la îndeplinire a celor hotărâte la punctul 1;
3. Diverse.
 
După cum se arată în informarea publicată în Monitorul Oficial al României, partea a IV-a, acţionarii pot participa la adunare personal sau prin reprezentant, în baza unei procuri speciale, care va fi depusă la sediul societăţii, cu cel puţin 48 de ore înainte de AGOA.
 
În cazul în care la prima convocare Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Decirom SA nu este statutar întrunită, a doua adunare se va ţine în data de 6 septembrie a.c., la aceeaşi oră, în acelaşi loc şi cu aceeaşi ordine de zi.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 9 august 2022, societatea Decirom SA a fost înființată în anul 1991, are adresa în Constanța, incinta Port, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Manipulări“. Nu are contracte de achiziții publice.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 Decirom SA a avut o cifră de afaceri de 26.701.692 lei, un profit net de 2.003.669 lei și 70 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 23.899.182 lei, un profit net de 1.182.187 lei și 76 angajați.
 
Ca asociați ai firmei apar Fortaletza Management SRL (Constanța) - 43,39%, Roumanie Industries Ciments Offshore SAL (Liban) - 42,5%, Rotracsa SL (Spania) - 13,61%, Black Sea Invest Company SRL (Constanța) - 0,4% și listă acționari - 0,1%.
 
Persoane din conducere sau autorizate: Laurențiu Iordache - administrator / președinte Consiliu de Administrație, director / director general; Aurelia Paraschiv - auditor; Perez Vicente Jose Antonio - administrator / membru în Consiliul de Administrație; Roy Zacca - administrator / membru în Consiliul de Administrație; Felicia Rusu - auditor. 
   
Fortaletza Management SRL mai apare ca asociat în trei firme din Constanța, toate în stare de funcționare: Black Sea Invest Company SRL (98%), Serrom Trade Logistics SRL (75%), Verylam Hispania SRL (99%). Laurențiu Iordache mai apare în Trips Maritim Agency SRL (în funcțiune) - asociat, administrator (50%), Serrom Trade Logistics SRL (în funcțiune) - asociat, administrator (25%), Sunrise Consulting SRL (în funcțiune) - asociat, administrator (100%), Chirexim Alcom SRL (radiată) - asociat (50%) și Campanella SRL (radiată) - asociat (50%).  
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Ilie Năstase „servește“ în afaceri la Constanța! Fostul mare sportiv a fondat Trofeele de Tenis Ilie Năstase SRL
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii