Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul director general al Direcției de Transporturi Navale din guvernarea PSD renunță la afaceri

ro

15 May, 2021 00:00 2955 Marime text
 
  • Ion Jercan, asociat unic în Transmaritim 31 Internațional SRL a înregistrat la Oficiul Registrului Comerțului o mențiune importantă
  • Fostul șef al DTN a decis cesionarea părților sociale din societate către Andrei Jercan
  • Cât îl privește pe juniorul Jercan, în 2017, acesta făcea politică în PES Constanţa, organizaţie integrată în structurile Partidului Social Democrat
 
Ion Jercan, fostul director general al Direcției de Transporturi Navale Maritime, Fluviale și pe Cai Navigabile din guvernarea PSD a înregistrat la Oficiul Registrului Comerțului o mențiune importantă.

Fostul șef al DTN, în calitate de asociat unic al societății Transmaritim 31 Internațional a decis cesionarea unui număr de 20 părți sociale, în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 100% capitalul social și procentul la beneficii și pierderile societății, către Andrei Jercan și schimbarea sediului social al societății, în municipiul Constanța, pe strada Labirint nr. 16.

Cât îl privește pe juniorul Jercan, în 2017, acesta făcea politică în cadrul Party of European Socialists (PES) Activists România - Constanţa, organizaţie integrată în structurile Partidului Social Democrat, în calitate de  coordonator al filialei municipale.
Menționăm că Ion Jercan a mai controlat și „Conav J&T Shipping SRL”, pe care a înființat-o imediat după Revoluție  împreuna cu fostul deputat FSN Anton Mangiurea.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:  

Jean Jercan şi Mihai Andrei revin în afaceri
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii