Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Flagrant în zona Gării CFR Constanța. Femeie din Techirghiol șantajată de fostul iubit cu imagini compromițătoare. Suspectul reținut de polițiști

ro

29 Sep, 2017 09:13 7210 Marime text
Un bărbat bănuit de producerea unei infracțiuni de șantaj a fost reținut de către polițiștii constănțeni. Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de șantaj și violare a vieții private, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța l-au identificat pe A.F.-A., în vârstă de 33 de ani, din orașul Techirghiol, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 26.09.2017, o femeie în vârstă de 29 de ani, din orașul Techirghiol, a sesizat faptul că, fostul concubin a amenințat-o cu publicarea pe internet a unei înregistrări video compromițătoare.

Polițiștii constănțeni, sub coordonatrea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au realizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din municipiul Constanța, reținându-l pe bărbatul în cauză, care a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 29.09.2017, urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.   

UPDATE: 

Suspectul i-ar fi cerut fostei iubite suma de 8000 de euro în schimbul imaginilor compromițătoare. Flagrantul a avut loc în zona Gării CFR din Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii