Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la Poliţia Locală direct la Garda de Mediu Marian Rîşnoveanu - „Am rămas în continuare funcţionar public, este acelaşi lucru" (?!)

ro

12 Oct, 2012 01:00 4057 Marime text
CristianRasnoveanu.jpgComisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Constanţa este condus de ieri de un fost poliţist local.

De la Poliţia Locală Constanţa, Marian Cristian Rîşnoveanu a ajuns ca prin minune şef la Garda de Mediu. Marian Cristian Rîşnoveanu a fost învestit ieri în funcţia de şef al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Constanţa, înlocuindu-l pe Vasile Petro, unul dintre cei mai longevivi şefi de instituţii din Constanţa. Noul şef al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Constanţa, Marian Cristian Rîşnoveanu, a fost şef serviciu comercial la Poliţia Locală timp de şase ani, are 35 de ani, este născut în Constanţa, iar singurul loc de muncă l-a avut la Poliţia Locală a Municipiului. Întrebat cu ce îl ajută experienţa dobândită ca poliţist local în exercitarea noilor atribuţii ce-i revin ca şef al Gărzii de Mediu, Rîşnoveanu a declarat următoarele: „Am rămas în continuare funcţionar public, este acelaşi lucru, mă voi confrunta cu aceleaşi probleme, cu aceleaşi situaţii". Noul comisar-şef al Gărzii de Mediu a evitat să declare dacă este membrul vreunui partid politic sau dacă a beneficiat de susţinere politică, afirmând că „nu are legătură politicul cu experienţa profesională şi competenţele dobândite". Deşi a ajuns şef la Garda de Mediu, Rîşnoveanu nu pare a fi în temă cu realizările sau eşecurile fostei administraţii. Motivul? Întrebat cum vede realizările fostul comisar-şef, Vasile Petro, Rîşnoveanu nu a avut la adresa acestuia nici cuvinte de laudă, nici de ocară. „O să analizez mai târziu activitatea fostului comisar-şef, după ce voi prelua conducerea Comisariatului", a afirmat Rîşnoveanu. Noul comisar-şef nu a putut numi nici proiectele pe care are de gând să le implementeze în perioada următoare la Garda de Mediu susţinând că sunt „multe de făcut şi le vom analiza punctual pe toate".

Ce date ascunde declaraţia de avere şi interese

Potrivit declaraţiei de avere postată de Primăria Constanţa la data de 25 mai 2011 Rîşnoveanu deţine un teren extravilan de 2,5 hectare în Casimcea, judeţul Tulcea, pe care l-a dobândit în anul 2006 prin cumpărare. În 2010, ca poliţist local a câştigat de la Primăria Municipiului Constanţa venituri totale în cuantum de 39.505 lei. De asemenea, potrivit declaraţiei de interese în 2010 era membru al Sindicatului Liber al Salariaţilor din Administraţia Publică (SLSAP).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii