Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendă de zeci de mii de lei pentru un operator economic din localitatea Lazu, județul Constanța. Ce nereguli a constatat Garda de Mediu (GALERIE FOTO)

ro

17 Apr, 2024 12:54 466 Marime text
Foto: Garda de MediuUrmare a unei reclamații adresată Comisariatului Județean Constanta al Gărzii Naționale de Mediu și a verificărilor efectuate în localitatea Lazu, comuna Agigea, s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 30.000 lei.

Potrivit Comisariatului Județean Constanta al Gărzii Naționale de Mediu, în fapt, s-a constatat că un operator economic care desfășoară în proximitate activitate de întreținere și reparații autovehicule a deviat cursul de apa din sat Lazu.

„Societatea a realizat săpături în malul derelei și a depus materiale inerte, creandu-se o balta și o zona de acces către aceasta. Pentru lucrările efectuate pe malul și în albia cursului de apa, societatea a fost amendată conform prevederilor Legii apelor nr.107/1996, având totodată obligația de a desființa lucrările și de a aduce terenul la starea inițială“ - au precizat reprezentanții Comisariatului Județean Constanta al Gărzii Naționale de Mediu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii