Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare de piață pentru determinarea costurilor elaborării PUZ Piața Griviței din municipiul Constanța

ro

24 Aug, 2021 00:00 1646 Marime text


⦁    Primăria Constanța organizează consultare de piață care vizează elaborarea PUZ Piața Griviței
⦁    Amplasamentul vizat situat în municipiul Constanța - zona centrală, în suprafață de cca. 3,2 ha
⦁    Data limită de consultare este 26.08.2021



Primăria Constanța organizează consultare de piață care vizează elaborarea PUZ Piața Griviței, mai precis estimarea valorii de achiziție a serviciului de elaborare piese scrise și desenate ce vor sta la baza elaborării PUZ, elaborat în format analog şi digital, pe suport topografic și cadastral actualizat, realizat în sistem de proiecţie stereografică 1970, scara 1: 2000.

Orice persoană/ organizație interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat mai sus pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.

Data limită transmitere propuneri este 25.08.2021 iar data limită de consultare este 26.08.2021.

Se solicită oferte de preț în vederea deteminării valorii estimate de achiziție a Serviciului de elaborare și actualizare piese scrise și desenate (studii de fundamentare și documentație de urbanism) ce vor sta la baza elaborării PUZ Piața Griviței, pentru amplasamentul situat în munipiul Constanța - zona centrală, în suprafață de cca. 3,2 ha.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Piața Griviței din centrul Constanței, revine în atenția administrației publice locale. Se consultă piața în vederea realizării Planului Urbanistic Zonal
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii