Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Infrastructura pietonală și rutieră, reabilitată de echipele Confort Urban

ro

13 Jul, 2020 15:19 1546 Marime text
  • Infrastructura pietonală și rutieră, în curs de reabilitare în mai multe zone din oraș.

Intervențiile asupra zonei destinate circulației pietonilor progresează pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare reabilitarea trotuarelor este aproape de finalizare.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, lucrări de modernizare a carosabilului au loc pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului și pe strada Yokohama.

În ceea ce privește amenajarea de parcări rezidențiale, echipele SC Confort Urban SRL vor acționa cu utilaje de asfaltare pe terenul delimitat de străzile Dionisie cel Mic și Ștefăniță Vodă în timp ce pe bulevardul Tomis, în zona Liceului Internațional de Informatică, se pregătește infrastructura unei noi parcări.

În cartierele Compozitorilor și KM 5, se reamenajează carosabilul pe străzile Nicolae Kirculescu și Prelungirea Meșterul Manole.

Pentru creșterea siguranței participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările reabilitate și la sensurile giratorii. Totodată, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. 

Sursă foto: Primăria Muncipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii