Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de asfaltare în Constanța. Restricții de trafic pe strada Milano și aleea Pandurului

ro

03 Apr, 2024 16:15 502 Marime text
foto: Primăria Constanța
În cartierul Km 5, echipele Confort Urban vor acționa mâine cu utilaje de asfaltare pe aleea Pandurului, pe tronsonul delimitat de strada Theodor Speranția și strada Pandurului, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total, în intervalul orar 08:00-16:00.

Tot mâine, se va asfalta carosabilul pe strada Milano din cartierul Tomis Plus. Este cea de-a doua stradă care intră în reabilitare după ce au fost finalizate lucrările de asfaltare pe strada Napoli. În intervalul orar 08:00-16:00, vor fi aplicate restricții de trafic totale în zona unde intervin utilajele de decopertare și asfaltare, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Programul de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus cuprinde următoarele străzi: Napoli, Budapesta, Barcelona, Milano, Varșovia, Torino, Praga, Bratislava, Viena, Lyon, Brest, Krakovia și Monaco.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări, a mai punctat sursa citată. 




Citește și:

DRDP ConstanțaLucrări de reparații asfaltice în desfășurare pe DN 39, în apropire de 23 August (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii