Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Neptun Olimp SA este candidatul PSD la primăria Eforie

ro

06 Apr, 2024 08:56 1161 Marime text




 
  • PSD Constanța l-a desemnat candidat la Primăria Eforie pe directorul Neptun Olimp SA, Damian Ionel.
 
Damian Ionel a demisionat din calitatea membru provizoriu în Consiliul de Administraţie al societăţii Administraţia Fondului Imobiliar SRL, ca urmare a desemnării pentru un mandat de patru ani ca administrator la Confort Urban SRL.
 
Damian este din 2022 și unul dintre directorii de la Neptun Olimp SA și controlează și firmele Vîlcele SRL cu sediul în Negru Vodă, Domino Litoral SRL cu sediul în Eforie Sud dar și VL-K4 DAMI SPORT SRL cu sediul în Constanța.
 
Totodată, Damian care este vicepreședinte al organizației municipale a PSD a fost desemnat și președinte al CA-ului de la Confort Urban, conform deciziei consiliului de administraţie nr. 318/11.05.2023.
 
Social-democratul controlează și firmele Vîlcele SRL cu sediul în Negru Vodă, Domino Litoral SRL cu sediul în Eforie Sud dar și VL-K4 DAMI SPORT SRL cu sediul în Constanța.
 
Din Consiliul de Administrație al societății mai fac parte și Stere Hira, Mihaela Zarcu , Alexandru Marius Timofte și Horia Marius Căliminte. Mandatele de administrare au intrat în vigoare începând cu 04.05.2023 și sunt valabile până la data de 04.05.2027.


Citește și
Troc între PSD-iști în Consiliile de Administrație ale societăților municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii