Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Amenzi pentru nerespectarea măsurilor împotriva Covid 19 în zonele aglomerate. Ce alte nereguli au depistat jandarmii

ro

20 Nov, 2020 12:03 1612 Marime text
  • Misiunile jandarmilor Grupării Mobile, în perioada 13-20 noiembrie.
  • S-au aplicat 759 sancţiuni contravenţionale, dintre care 108 de amenzi în valoare de peste 28.100 lei.
 
În perioada  13-20 noiembrie, peste 140 de jandarmi ai Grupării Mobile au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă, în Constanţa, Ovidiu. Au fost executate peste 200 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
În această perioadă jandarmii au aplicat 759 sancţiuni contravenţionale, dintre care 651 avertismente scrise şi 108 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 2.100 lei. Majoritatea sancțiunilor contavenționale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19 în zonele aglomerate (gări, piețe și supermarketuri), dar și în mijloacele de transport (trenuri și autobuzele CT Bus) .
 
 Au mai fost executate opt misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete.
 
De asemenea, aproximativ 30 de jandarmi constănțeni vin în sprijinul colegilor din IJJ și IPJ Ialomița, la Slobozia (carantinarea zonală), în filtrele instituite la intrările / ieșirile din municipiu, în vederea prevenirii și combaterea virusului Sars Cov2 . 
 
Au fost constatate patru fapte de natură penală, dintre care două în mod independent şi două în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi cinci făptuitori.
 
Reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa vin cu următoarele recomandări:
 

Vă rugăm să purtati masca in spațiul public pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile; Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!  Informați-vă doar din surse oficiale!
Vă rugăm să le respectați...
Vă rugăm să protejați...
Vă rugăm să vă protejați!

 
Sursă foto: GJM Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii